CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es manté el seguiment pràcticament total en el 5è dia de la vaga del Bicing de Barcelona

Dimarts, 18 juliol, 2017

5è DIA DE VAGA EN EL BICING DE BARCELONA

CONCENTRACIONS DILLUNS 17 DE JULIOL A LES 17 HORES A PLAÇA SANT JAUME I DIMECRES 19 DE JULIOL DE 9 A 11 I DE 17 A 19 HORES.

MENTRE EL CENTRE DE BARCELONA ESTÀ PLE DE BICICLETES, LES PARADES DELS BARRIS ESTAN BUIDES

DEMANEM LA SOLIDARITAT AMB UNS TREBALLADORS QUE COBREN ENTRE 750 I 900 EUROS

Èxit de la 5ª jornada de vaga de les 15 jornades convocades en la vaga del Bicing, el 17 de juliol, el seguiment de la vaga en mobilitat, manteniment i taller ha estat del 95% i s'ha realitzat una assemblea general de treballadors del Bicing que ha ratificat la continuïtat de vaga i de les concentracions.

El servei de Bicing està greument afectat i no es regularitza per l'efecte de la vaga, molts usuaris han de recórrer diverses parades per poder deixar les bicicletes i tenir la sort de trobar algun lloc buit.

La CGT considerem que algunes de les opcions per pal·liar aquest “error” empresarial i de l'ajuntament poden passen per realitzar un canvi en la licitació, en la massa salarial, garantint que es cobrin uns salaris dignes per part dels treballadors i que es destinin recursos en matèria de prevenció o bé que es retiri la licitació i es publiqui una altra, solucionant les deficiències que s'han detectat. Aquestes propostes són factibles i solament fa falta voluntat per part de l'empresa i de l'ajuntament.

Seguim oberts al diàleg que vagi encaminat a trobar una solució definitiva que eradiqui la precarietat en el Bicing, mentrestant seguirem mobilitzant-nos, perquè se'ns escolti. Aquesta situació coneguda tant per empresa com per Ajuntament no pot continuar.

Ja han transcorregut les cinc primeres jornades de vaga els dies 12, 14, 15, 16, 17 de juliol. La resta de les jornades de vagues de 4 hores estan convocades els dies 19, 21, 22, 23, 24, 26, 28, 29, 30 i 31 de juliol.

CGT Bicing Barcelona
https://twitter.com/cgtbicingbcn

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció