CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es porta a terme a Ruesta una trobada de joves de CGT

Dilluns, 7 desembre, 2009

jpg_DSCF4193.jpg

Els dies 4, 5 i 6 de desembre de 2009 a Ruesta es va celebrar la primera trobada de Joves Anarcosindicalistes, amb 21 assistents corresponents a les següents delegacions: Benidorm, Valladolid, València, Barcelona, León, Alacant, Aranda de Duero, Tenerife, la secretaria d'acció social i la secretaria de comunicació del confederal, i la coordinació de Ruesta.

Inicialment es tracta de l'estructura i organització de la comissió confederal de joves, la proposta consisteix en la creació d'una xarxa de persones i agrupacions vinculades a CGT, que adopta el nom de Joves Anarcosindicalistes-CGT, formada per les assemblees de joves de les diferents federacions locals integrats en les secretàries d'acció social confederal i local respectivament.

Decideixen estar coordinats via mail per mitjà d'un/a coordinador/a triats en cada trobada que tindrà almenys una periodicitat anual.

Es van obrir diferents propostes d'actuació i línies de treball a debatre i valorar en les diferents assemblees de joves com habitatge, educació, model d'autogestió, finançament, formes de difusió utilitzant xarxes socials, adreces de correu, publicacions confederals, i altres possibles mitjans.

També es va aprovar la creació d'un logotip en un futur pròxim i diferents formes de difondre els nostres objectius, així com cartelleria, comunicats, pamflets…

Els Joves Anarcosindicalistes-CGT es fan un forat en la lluita social i sindical per a la proclamació de la societat llibertària.

Agraïm els esforços i col·laboració per part de l'organització.

Contacte: Comision-jovenes@cgt.org.es

Joves Anarcosindicalistes-CGT