CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es porta a terme una nova concentració per la defensa del patrimoni sindical de la CGT a Barcelona

Divendres, 18 juny, 2010

jpg_PICT0006.jpg

Aquest dijous 17 de juny la CGT de Barcelona va convocar a les 17 h. una nova concentració davant els locals de Via Laietana en defensa del patrimoni sindical de la CGT. Novament es va tallar el trànsit de Via Laietana i es van llençar proclames en defensa dels locals de la CGT davant la connivència existent entre CCOO i el Ministeri de Treball.

Les reunions mantingudes amb el Ministeri de Treball no estan donant fruits. Mentre CGT adquirim el compromís de tenir les sortides d'emergències netes, ens seguim trobant que CCOO segueix amb portes blindades amb clau en escales d'emergència, murs en llocs que hi havia portes i ocultat darrer d'un envà al que només s'accedeix des del local de CCOO tant els quadres de llums dels nostres locals i ascensors com la bomba d'aigua que subministra el consum a les diverses plantes de l'edifici. CCOO no ha complert amb els requeriments que sobre matèries de seguretat li ha ordenat el Ministeri.

Sembla que el Ministeri no té intenció d’acceptar cap de les exigències de la CGT i, en canvi, consenteix que a dia d’avui CCOO continuï mantenint els envans i les barreres que obstaculitzen les nostres sortides d’emergència, a més de confirmar la cessió a CCOO de la vuitena planta i de l’entrada principal, i el dret a utilitzar la recepció amb entrada pel número 18 de Via Laietana.

Després d'un mes i mig de conflicte aquesta proposta del Ministeri és un atac contra la CGT davant el qual es continuarà amb les mobilitzacions.