CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es portaran a terme les obres del Centre Respir Discapacitats de la Diputació de Barcelona sense que es perdi cap plaça d’usuàries ni de treballadores

Dimecres, 23 desembre, 2015

Fa uns mesos informàvem sobre les obres del Centre Respir Discapacitats de la Diputació de Barcelona (veure notícies al web http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article11366 i http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article11454).

Us volem posar al dia de tot allò que s’ha aconseguit gràcies a la lluita de tots i totes.

Les obres es faran, segurament començaran el 15/1/16.

Traslladaran a tot el servei complert fora del centre mentre durin aquestes obres, és a dir, no es perdrà cap plaça de persones usuàries ni de treballadors/es.

El servei es reubicarà en un pavelló al centre Respir Gent Gran que està al mateix Recinte Mundet tal i com el nostre sindicat reivindicava.

Respecte als i les treballadores també es conserven tots els llocs de treball, aconseguint a més a més una gran millora en les seves condicions de treball ja que s’han aconseguit que es fessin interinatges fins a provisió de plaça i nomenaments d’un any i es considerin totes aquestes places d’estructura, com tenien que ser fa molt de temps. Aquestes treballadores han passat de la precarietat a unes condicions que es corresponen a la seva posició.

Per tant, s’han aconseguit tots els temes pels quals el nostre sindicat ha lluitat des del principi. Ha estat una GRAN VICTÒRIA!!!!

Moltes gràcies a tots per formar part d’aquesta lluita i per la confiança en la nostra causa.

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona
https://cgtdiba.wordpress.com/
https://twitter.com/cgtdiba

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció