CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es porten a terme mobilitzacions a Santa Oliva i Altafulla en solidaritat amb Juanma Samedy, acomiadat per SEAT

Dissabte, 7 setembre, 2013

img-20130905-wa0009.jpg

SEAT va acomiadar Juanma Samedy, per obra d'uns caps prepotents i una Direcció que ataca al nostre sindicat de manera prepotent i discriminatòria.

Els dies 2, 3,4,i 5 de setembre, l'empresa SEAT havia preparat una presentació d'un dels models SEAT en la localitat de Santa Oliva, prop del Vendrell, a la qual havien d'assistir-hi uns 150 periodistes de tot el món.

Per això CGT va convocar una sèrie d'accions els dies 3, 4 i 5 de setembre (de 9 del matí a 14 hores) a l'entrada del Idiada Automotive Technology SA, al Polígon Industrial Albornar de Santa Oliva, o davant l'hotel d'Altafulla on s'allotjaven els periodistes internacionals, unes concentracions organitzades per la Secció Sindical de CGT SEAT, la FEMEC i la FESIM, amb la col·laboració de les Federacions de CGT del Vendrell, Tarragona, Garraf,....

SEAT-VW ACOMIADA SENSE RAÓ SAMEDY – READMISSIÓ!!

La multinacional VW diu ser una empresa respectuosa amb els drets laborals, té fins i tot un presumpte codi de conducta que hauria de protegir als treballadors de discriminacions, desigualtats o racisme. Però és tot propaganda. Les coses no n'hi ha prou amb dir-les; cal demostrar-les!! I VW, a SEAT, fa tot el contrari del que diu.

Des del passat mes de Juliol de 2012, el treballador Juanma Samedy del T9 de la fàbrica de Seat a Martorell, està acomiadat injustament per uns fets totalment manipulats i trets de context per part d'uns caps d'aquest taller. L'empresa ha donat suport a l'argumentació i mentides dels caps que han actuat de manera autoritària contra Samedy. D'aquesta manera SEAT-VW ha realitzat un judici sumaríssim parcial i injust.

Les acusacions són absolutament falses i el resultat és que han condemnat al company i a la seva família a la cua de l'atur i a la misèria; Juanma era ja l'única persona amb treball en aquesta casa d'immigrants guineans.

La Federació metal·lúrgica estatal de la CGT reivindiquem la immediata readmissió de Samedy, perquè torni a treballar amb els seus companys. Per això ens estem mobilitzant denunciant l'actitud de SEAT-VW, perquè conegueu la veritable cara d'aquesta multinacional que guanya milers de milions d'euros aplicant una política laboral discriminatòria i autoritària.

FESIM-CGT

Salutacions companys.

Em dic Juan Manuel Samedy. Per a qui no conegui el meu cas d'acomiadament, o li hagin explicat una altra versió molt allunyada de la realitat, us vull explicar el succeït el passat mes de Juliol de 2012 quan una simple discussió de treball va ser treta de context i em va dur a ser protagonista (sense voler-ho) d'un acomiadament injust, desproporcionat i discriminatori cap a la meva persona.

Aquella discussió va ser traslladada a Recursos Humans amb mentides, exageracions i acusacions. Aquests, creient-se únicament la versió dels dos supervisors, em van imposar la més dura de les sancions que pot haver; l'acomiadament. Només puc entendre que aquest atac cap a la meva persona és per reivindicar els meus drets, ser bon company de treball i ser sempre solidari amb tots els que sofreixen la injustícia en aquesta empresa.

Per tot això estic aquí avui. No em faran callar, ni emrendiré. Reivindicaré una vegada i una altra el meu reingrés a SEAT. Per això demano la solidaritat i el suport de la resta de treballadors de SEAT i de qui llegeixin aquesta carta, perquè un acomiadament tan salvatge i desproporcionat com el meu mai torni a sofrir-lo cap company o companya. Agraeixo a tots els que m'heu enviat missatges d'ànim i solidaritat perquè segueixi lluitant pel meu reingrés a aquesta empresa, que és el que vaig a fer.

El pròxim 18 de setembre de 2013 se celebrarà el judici sobre el meu acomiadament, del que us mantindré informats. Us demano que doneu suport, en la mesura de les vostres possibilitats, als actes que molts companys solidaris estan realitzant per a aconseguir que es faci justícia i que SEAT recapaciti i em readmeti.

Moltes gràcies per endavant!!

Una forta abraçada.

JUAN MANUEL SAMEDY

>>> En documents adjunts octaveta i fotografies.

Attached documents