CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es preparen tancades als centres educatius de Tarragona contra les retallades, la primera el 9 de febrer

Dilluns, 6 febrer, 2012

El dijous 2 de febrer, l’Institut Martí Franquès de Tarragona va acollir l’assemblea de professores, mestres alumnat, mares i persones interessades en la defensa de l’educació pública. Un cop més, una assemblea oberta que ha tractat sobre les diverses formes de resistència que els diversos actors implicats en l’ensenyament d’aquest país en l’àmbit del Camp i el Penedès estem duent a terme.

Hi ha hagut molt diverses opinions sobre com fer front a les retallades i a l’atracament que els mercats (els rics) estan perpetrant contra l’economia dels pobres. Entre aquestes, una de clara i contundent: dijous 9 de febrer ens tancarem en un centre educatiu del Camp en defensa de l’educació pública de qualitat, del qual ja informarem quin és.

És per això que ja podeu preparar sacs i màrfegues i cadascú des de les seves pròpies possibilitats. Pares, mares, alumnes, professorats, mestres, PAS... no hi sobra ningú i tothom hi serà benvingut.

És hora de deixar de queixar-nos pels racons i d’amagar la frustració que ens provoca el robatori organitzat que els rics estan perpetrant contra l’educació de totes i tots.

Per la dignitat de l’educació pública, perquè no som peons en una partida d’escacs.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/214261

>>> La secció d'Ensenyament de CGT, organitzada a "Deixa de ser una illa", participa activament en el procés.

Més informació a http://deixadeserunailla.blogspot.com/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció