CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es reactiva la campanya de TANQUEM EL CIE de Barcelona amb una nova mobilització el dissabte 20 de juny

Dimarts, 16 juny, 2015

Reactivem la campanya de TANCAREM EL CIE DE BARCELONA amb una nova mobilització el proper 20 de juny.

Concentració dissabte 20 juny, 18:00h. Carrer E, 40 Zona Franca, Barcelona.

Com ja sabeu han estat les mobilitzacions i denúncies que any rere any s’han anat produint –i molt especialment les que vam protagonitzar el passat octubre– les que han suposat una millora de les condicions de vida de les persones retingudes al CIE. Entre tots i totes hem aconseguit treure de la invisibilitat ciutadana l’existència del CIE. Però la lluita no acaba aquí perquè els volem tancar!

És cert, la mobilització ha donat resultats i els avenços han estat importants, però en aquesta ocasió, volem fer un pas endavant i aconseguir un posicionament significatiu del Parlament de Catalunya que obri la porta al procés que condueixi al tancament del Centre d’Internament d’Estrangers de Barcelona. Doncs al voltant del 20 de juny el Parlament de Catalunya hauria de votar una resolució fruit del treball dels darrers mesos a la comissió de Justícia i Drets Humans.

A la nostra ciutat encara hi ha un lloc que, pel simple fet d’existir, constitueix en si mateix una vulneració dels drets humans, un lloc que tanca a persones que no han comès cap delicte. Pensem que una nova gran mobilització pot significar el cop definitiu a aquesta estructura repressiva que no té cabuda en el model de societat que volem.

I per això, des de SOS Racisme Catalunya, Tanquem el CIE i la fundació Migra Studium, fem una crida a totes les entitats, col·lectius i ciutadans i ciutadanes, a reunir-se la tarda del proper 20 de juny davant del CIE de la Zona Franca i a participar en fer que una vegada més la concentració sigui un èxit.

Com arribar-hi?

Bus llançadora: A parada Bellvitge (metro L1) a partir de les 17:00h busos llançadora fins al CIE.
En transport públic: bus 109 a Pl. Espanya i bus 21 av. Paral·lel.
En vehicle privat: la ruta des de plaça Espanya dura 15 min.

SOS Racisme Catalunya, Tanquem el CIE i Migra Studium

https://www.facebook.com/events/414302045423952/

http://tanquemelscies.blogspot.com

>>> Cartell, manifest i banner en documents adjunts.

Tancament del CIE de Barcelona 20 de juny

hem obert els ulls, tancarem els CIE

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció