CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es reprenen les concentracions setmanals davant la mútua de Terrassa per denunciar la privatització de la sanitat

Dimarts, 10 setembre, 2013

Més de 70 persones han participat de la vuitena concentració en defensa de la sanitat pública convocades setmanalment davant de la Mútua de Terrassa.

Des del mes de maig s'estan convocant concentracions setmanals davant de la Mútua de Terrassa per tal de denunciar la privatització de la sanitat. En la concentració d'aquesta setmana s'ha fet una crida a l'acció per tal d'organitzar denuncies com s'està fent a Tarragona, a Bellvitge i d'altre localitats. S’han explicat alguns casos concrets de canalització per part de la sanitat privada de les llistes d’espera en intervencions quirurgiques de la sanitat pública.

Les concentracions volen ser no només un punt de protesta i visualització setmanals sinó que també un punt on els usuaris i les usuàries de la sanitat pública puguin assessorar-se a l'hora de denunciar i pugin trobar suport.

La concentració ha rebut el suport de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Terrassa, de l'associació de Parats, més de cinquanta i ha acabat donant voltes en cercle i cridant entre d'altres consignes: sanitat pública i de qualitat!, retallar en sanitat és assassinar!...La següent concentració serà el proper dilluns 16 de setembre a les 18:30h.

CGT MÚTUA DE TERRASSA

"Si ens roben la sanitat, ens tallen la vida" en la concentració davant la mútua de #terrassa

Usuaris i treballadors/es de la sanitat, reprenen la concentració setmanal a davant de la mútua de #terrassa

"La sanitat és un dret universal" en la concentració setmanal davant la mútua de #terrassa

Més informació:

- CGT TERRASSA

- FACEBOOK CGT MÚTUA DE TERRASSA