CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es reprenen les vagues de les tripulacions dels AVE Madrid – Barcelona – Madrid els dies 13,14 i 15 de juny

Dimecres, 11 juny, 2008

El pròxim dia 13 de Juny comença la segona tanda d'aturades. Els treballadors, després de les diferents reunions celebrades amb l'empresa Wagons-Lits, han considerat insuficients els resultats de les mateixes, optant per la continuació de les aturades.

La vaga convocada per la secció sindical estatal de CGT a Wagons-Lits per als dies 2, 3 i 4 de juny va suposar un rotund èxit, sent secundada per la pràctica totalitat dels treballadors.

Tenint en compte el seguiment massiu per part dels treballadors i treballadores en les jornades anteriors, com així ho han demostrat les nombroses reclamacions que els viatgers han realitzat a RENFE, per la no-prestació d'aquest servei en els trens, que s'ha traduït en una sanció econòmica a Wagons-Lits per la seva nefasta gestió en aquest conflicte ha ocasionat una perduda de qualitat i d'imatge de RENFE OPERADORA davant els usuaris.

Les pròximes aturades seran inevitables de persistir l'actitud de Wagons-Lits i per tant els AVE Madrid –Barcelona-Madrid, tornaran a circular sense tripulació a bord i no es prestaran els serveis contractats per part de RENFE envers els seus viatgers.

CGT i els treballadors i treballadores de Wagons-Lits, lamenten profundament els trastorns ocasionats als usuaris per aquestes aturades, responsabilitzant a l'empresa Wagons-Lits i als seus Directius, per no voler arribar a solucionar un conflicte que porta camí d'enquistar-se a pesar de les crides que CGT ha fet a la negociació.

En un sol dia WAGONS-LITS va perdre més diners del que li hagués costat atendre les reivindicacions dels seus treballadors i ha preferint mostrar una actitud arrogant i irrespectuosa amb ells i amb els viatgers de l'AVE Madrid-Barcelona-Madrid.

Esperem que la postura intransigent empresarial canviï, però de no produir-se aquest canvi els dies 13, 14 i 15 de juny, els treballadors i treballadores de Wagon Lits estan convocats a un nou cicle de vagues.

SECTOR FERROVIARI SFF-CGT