CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es reprenen les vagues de les tripulacions dels AVE Madrid – Barcelona – Madrid els dies 13,14 i 15 de juny

Dimecres, 11 juny, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El pròxim dia 13 de Juny comença la segona tanda d'aturades. Els treballadors, després de les diferents reunions celebrades amb l'empresa Wagons-Lits, han considerat insuficients els resultats de les mateixes, optant per la continuació de les aturades.

La vaga convocada per la secció sindical estatal de CGT a Wagons-Lits per als dies 2, 3 i 4 de juny va suposar un rotund èxit, sent secundada per la pràctica totalitat dels treballadors.

Tenint en compte el seguiment massiu per part dels treballadors i treballadores en les jornades anteriors, com així ho han demostrat les nombroses reclamacions que els viatgers han realitzat a RENFE, per la no-prestació d'aquest servei en els trens, que s'ha traduït en una sanció econòmica a Wagons-Lits per la seva nefasta gestió en aquest conflicte ha ocasionat una perduda de qualitat i d'imatge de RENFE OPERADORA davant els usuaris.

Les pròximes aturades seran inevitables de persistir l'actitud de Wagons-Lits i per tant els AVE Madrid –Barcelona-Madrid, tornaran a circular sense tripulació a bord i no es prestaran els serveis contractats per part de RENFE envers els seus viatgers.

CGT i els treballadors i treballadores de Wagons-Lits, lamenten profundament els trastorns ocasionats als usuaris per aquestes aturades, responsabilitzant a l'empresa Wagons-Lits i als seus Directius, per no voler arribar a solucionar un conflicte que porta camí d'enquistar-se a pesar de les crides que CGT ha fet a la negociació.

En un sol dia WAGONS-LITS va perdre més diners del que li hagués costat atendre les reivindicacions dels seus treballadors i ha preferint mostrar una actitud arrogant i irrespectuosa amb ells i amb els viatgers de l'AVE Madrid-Barcelona-Madrid.

Esperem que la postura intransigent empresarial canviï, però de no produir-se aquest canvi els dies 13, 14 i 15 de juny, els treballadors i treballadores de Wagon Lits estan convocats a un nou cicle de vagues.

SECTOR FERROVIARI SFF-CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció