CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es retira la suspensió de sou al delegat sindical de CGT a EMTE Service

Dimarts, 11 agost, 2009

delCamp.cat - Redacció - Constantí (Tarragonès)

10 d'agost de 2009

EMTE Service, l'empresa amb seu al polígon de Constantí dedicada al manteniment d'instal·lacions elèctriques, ha retirat la sanció de 21 dies sense sou i feina a l'actual delegat de la CGT, Manuel Vidal, després que aquest protestés per l'acomiadament d'un treballador que havia demanat diversos permisos per acompanyar al seu fill malalt de càncer a l'hospital. De fet, l'empresa també va fer fora a un altre treballador, Juanma Carrillo, per oposar-se a l'acomiadament d'aquest company. El passat mes de maig, però, la justícia va donar la raó al sindicat i EMTE Service es va veure obligada a readmetre a Carrillo.

"La justícia ha demostrat que totes les acusacions que l'empresa va fer per castigar als sindicalistes eren falses", han manifestat els membres de la CGT, que han recordat que EMTE Service acusava als sindicalistes d'utilitzar la violència i convocar una vaga il·legal contra l'acomiadament, l'agost de l'any passat, d'un treballador que havia demanat permisos per acompanyar al seu fill malalt de càncer a l'hospital.

Després que el passat mes de maig la justícia obligués l'empresa a readmetre un treballador acomiadat per protestar, ara, EMTE Service ha retirat la sanció de 21 dies de suspensió de sou i feina al delegat de la CGT a l'empresa, Manuel Vidal, que també es va oposar a l'acomiadament del company.

La CGT, ha explicat que actualment només queda pendent un judici per una altra sanció de suspensió de sou i feina al secretari de la secció sindical, Isamel Pérez.

Noticia extreta de delCamp.cat:
www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=1524