CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es suspèn el judici per la readmissió del company Andreu de Cabo, treballador d’Autobusos de TMB afiliat a la CGT

Dilluns, 3 desembre, 2012

Segons explicava el mateix Andreu, avui abans d’entrar al judici, l’empresa TMB ha sol·licitat la suspensió del mateix per presentar un informe que no ho havia pogut presentar dintre del termini i en la forma escaient. S’acorda la suspensió del judici.

L’empresa reconeix l’acomiadament improcedent i si per llei estaria obligada a pagar 33 dies per any treballat, a través de l’advocat del gabinet Garrigues, ha ofert 45 dies per any treballat.

Per intentar apropar posicions, l'Andreu ha plantejat la possibilitat que l’empresa, si no desitja que torni a treballar a autobusos, ofereixi un lloc de treball al metro o al telefèric, amb la condició que continuï sent treballador d’autobusos cedit a una de les altres empreses. L’advocat del gabinet Garrigues ha quedat en traslladar aquesta proposta a l’empresa i ja contestaran.

A principis d’aquest any la Direcció d'autobusos de TMB acomiadava al company Andreu de Cabo, afiliat a la CGT, que havia estat delegat del sindicat al Comitè d'empresa d'Autobusos.

El motiu real de
l'acomiadament és que Andreu de Cabo va denunciar públicament que alguns directius de Telecomunicacions s’havien quedat amb material informàtic i diners públics i va denunciar també que hi havia hagut un cas d’assetjament sexual a una treballadora d’una empresa externa.

Andreu de Cabo, tot i no ser ja delegat del Comitè d’empresa per CGT, va continuar fent feina sindical en el seu temps lliure i denunciant els incompliments laborals de la Direcció. Ha sigut aquesta actitud de l’Andreu la que no ha perdonat la Direcció i en el moment que va creure oportú el va fer fora de la feina.

A la mateixa hora que el judici s'havia convocat una concentració de suport al company Andreu de Cabo.

Si no s’arriba a un acord, la nova data per a la realització del judici per l'acomiadament serà el dia 7 de Febrer del 2013 a les 09:30 h en el mateix jutjat social Nº20 de Barcelona.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció