CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es va perfilant el programa d’actes de les mobilitzacions contra les retallades a Reus del 23, 24 i 25 de març amb motiu del congrés de CDC

Dilluns, 12 març, 2012

plantem cara març Reus

Els que ens roben i ens retallen es reuneixen a Reus, plantem cara a les seves polítiques!

Davant la realització del congrés nacional de Convergència Democràtica de Catalunya que es celebrarà a Reus els propers dies 23, 24 i 25 de març, l’Assemblea Popular de Reus convocarà un seguit d’actes els mateixos dies del congrés per tal d’assenyalar i denunciar als qui estan portant a terme les retallades, privatitzacions i desmantellament del sector públic a Catalunya, als qui ens retallen drets laborals i socials, als qui ens reprimeixen si protestem i exigim els nostres drets, als qui ens exigeixen “sacrificis” mentre cobren uns sous elevats per portar a terme les polítiques marcades per la banca i els poders econòmics, veritables responsables de la crisi.

Des de l’Assemblea Popular s’està organitzant la resposta ciutadana a aquest congrés per tal de mostrar el nostre rebuig a les polítiques encapçalades per persones com Artur Mas, Boi Ruiz, Mas Colell o Felip Puig. Per això s’estan organitzant un seguit d’activitats, assemblees, debats, accions i manifestacions a Reus, que ja estan bastant perfilades a falta d'alguns detalls.

Programa #primaverareus

* Dimecres 21 de març: Comença la Primavera!

Convocatòria de rodes de premsa arreu del territori davant les seus de Convergència Democràtica de Catalunya per donar a conèixer el rebuig cap a les seves privatitzacions i difondre la convocatòria del contracongrés

* Divendres 23 de març: Alliberem la plaça!

-16:00: alliberament de la plaça del Mercadal.
-18:00: des de la plaça del Mercadal, cercavila + performance pel centre de la ciutat per denunciar les retallades i les privatitzacions.
-19:30: xerrada "Parlamentarisme i assemblearisme al segle XXI" de l'escriptor Félix Rodrigo Mora del 15-M de Madrid.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00: assemblea oberta al Mercadal.
-23:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.

* Dissabte 24 de març: Les alternatives al capitalisme

-11:00 / 13:00: taula rodona a la plaça del Mercadal amb la participació de Manolo Tomàs de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Félix Rodrigo Mora del 15-M de Madrid, David Fernández periodista del setmanari La Directa, un membre de la Cooperativa Integral Catalana, i un impulsor de la Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut (per confirmar).
-14:30: dinar popular al Mercadal.
-16:30: des del Mercadal, manifestació cap al Tecnoparc (indret on se celebra el congrés de CDC) amb el lema "No tinguem por! Plantem cara!".
-18:30 (aprox.): arribada de la manifestació al Tecnoparc. Lectura del manifest de l'Assemblea Popular de Reus, parlaments de diferents activistes socials, del 15-M de Reus, de l'EIC i de la CGT.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.

* Diumenge 25 de març:

-11:00: concentració al Mercadal i marxa cap al Tecnoparc.

Fem una crida a participar-hi a tota la gent afectada per les retallades de serveis públics i prestacions i per les privatitzacions, que bàsicament som totes i tots, però de forma molt especial als treballadors i treballadores, als usuaris i usuàries, dels sectors més afectats, com són sanitat i educació.

Recordem de pas que CDC (i CiU com a coalició) han donat el seu suport i aprovació a la reforma laboral aprovada el passat mes de febrer pel govern del PP, l’atac més fort contra els drets laborals produït des de la Transició, una reforma que, a més de l’abaratiment de l’acomiadament, el foment de la precarietat i la flexibilització de les condicions laborals, significarà una desregulació quasi total de les relacions laborals, la pèrdua de valor dels convenis i el sotmetiment total dels treballadors i treballadores als interessos empresarials.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la CGT de Catalunya, al sindicalisme alternatiu, als moviments socials i als col·lectius i organitzacions de l’esquerra anticapitalista, a donar suport a les mobilitzacions que es portin a terme a Reus i a participar-hi.

www.primaverareus.cat/

primaverareus@gmail.com

twitter: @primaverareus

https://www.facebook.com/events/201027483330803/

#primaverareus

CGT Baix Camp-Priorat