CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es va perfilant el programa d’actes de les mobilitzacions contra les retallades a Reus del 23, 24 i 25 de març amb motiu del congrés de CDC

Dilluns, 12 març, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

plantem cara març Reus

Els que ens roben i ens retallen es reuneixen a Reus, plantem cara a les seves polítiques!

Davant la realització del congrés nacional de Convergència Democràtica de Catalunya que es celebrarà a Reus els propers dies 23, 24 i 25 de març, l’Assemblea Popular de Reus convocarà un seguit d’actes els mateixos dies del congrés per tal d’assenyalar i denunciar als qui estan portant a terme les retallades, privatitzacions i desmantellament del sector públic a Catalunya, als qui ens retallen drets laborals i socials, als qui ens reprimeixen si protestem i exigim els nostres drets, als qui ens exigeixen “sacrificis” mentre cobren uns sous elevats per portar a terme les polítiques marcades per la banca i els poders econòmics, veritables responsables de la crisi.

Des de l’Assemblea Popular s’està organitzant la resposta ciutadana a aquest congrés per tal de mostrar el nostre rebuig a les polítiques encapçalades per persones com Artur Mas, Boi Ruiz, Mas Colell o Felip Puig. Per això s’estan organitzant un seguit d’activitats, assemblees, debats, accions i manifestacions a Reus, que ja estan bastant perfilades a falta d'alguns detalls.

Programa #primaverareus

* Dimecres 21 de març: Comença la Primavera!

Convocatòria de rodes de premsa arreu del territori davant les seus de Convergència Democràtica de Catalunya per donar a conèixer el rebuig cap a les seves privatitzacions i difondre la convocatòria del contracongrés

* Divendres 23 de març: Alliberem la plaça!

-16:00: alliberament de la plaça del Mercadal.
-18:00: des de la plaça del Mercadal, cercavila + performance pel centre de la ciutat per denunciar les retallades i les privatitzacions.
-19:30: xerrada "Parlamentarisme i assemblearisme al segle XXI" de l'escriptor Félix Rodrigo Mora del 15-M de Madrid.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00: assemblea oberta al Mercadal.
-23:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.

* Dissabte 24 de març: Les alternatives al capitalisme

-11:00 / 13:00: taula rodona a la plaça del Mercadal amb la participació de Manolo Tomàs de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Félix Rodrigo Mora del 15-M de Madrid, David Fernández periodista del setmanari La Directa, un membre de la Cooperativa Integral Catalana, i un impulsor de la Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut (per confirmar).
-14:30: dinar popular al Mercadal.
-16:30: des del Mercadal, manifestació cap al Tecnoparc (indret on se celebra el congrés de CDC) amb el lema "No tinguem por! Plantem cara!".
-18:30 (aprox.): arribada de la manifestació al Tecnoparc. Lectura del manifest de l'Assemblea Popular de Reus, parlaments de diferents activistes socials, del 15-M de Reus, de l'EIC i de la CGT.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.

* Diumenge 25 de març:

-11:00: concentració al Mercadal i marxa cap al Tecnoparc.

Fem una crida a participar-hi a tota la gent afectada per les retallades de serveis públics i prestacions i per les privatitzacions, que bàsicament som totes i tots, però de forma molt especial als treballadors i treballadores, als usuaris i usuàries, dels sectors més afectats, com són sanitat i educació.

Recordem de pas que CDC (i CiU com a coalició) han donat el seu suport i aprovació a la reforma laboral aprovada el passat mes de febrer pel govern del PP, l’atac més fort contra els drets laborals produït des de la Transició, una reforma que, a més de l’abaratiment de l’acomiadament, el foment de la precarietat i la flexibilització de les condicions laborals, significarà una desregulació quasi total de les relacions laborals, la pèrdua de valor dels convenis i el sotmetiment total dels treballadors i treballadores als interessos empresarials.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la CGT de Catalunya, al sindicalisme alternatiu, als moviments socials i als col·lectius i organitzacions de l’esquerra anticapitalista, a donar suport a les mobilitzacions que es portin a terme a Reus i a participar-hi.

www.primaverareus.cat/

primaverareus@gmail.com

twitter: @primaverareus

https://www.facebook.com/events/201027483330803/

#primaverareus

CGT Baix Camp-Priorat

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció