CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Escac al rei…? I ara que Franco ha mort … Qui designarà el nou Rei?

Dimarts, 3 juny, 2014

¿ Escac al rei ... ? I ara que Franco ha mort ... Qui designarà el nou Rei ?

Des de CGT, cap canvi substancial esperem d'aquest règim, encara que vingui per "llei orgànica" i el dictador ja hagi mort.

Els que avalen aquest "canvi" de ... "a rei mort (o abdicat, - que és el mateix -) , visca el rei" ... són els mateixos que van avalar la Transició i es van alinear directament amb un règim on tot quedava lligat i ben lligat, com per ni tan sols poder revisar, reparar i fer justícia sobre el genocidi i massacre més gran hagut en la història després del de Cambodja.

Nosaltres NO oblidem i exigim Justícia amb qui són hereus i avaladors d'aquest règim.

Els que avalen aquest "canvi" són els mateixos que han sancionat la reforma Constitucional de l'article 135 on s'assegura que sempre hi haurà diners per pagar als banquers i creditors d'un deute il·legítim i que no li correspon als ciutadans i ciutadanes d'aquest Estat. Són els mateixos que no els ha tremolat el pols per fer lleis com les Reformes Laborals i de Pensions que condemnen a la majoria de la població a la precarietat, l'exclusió i el sense - futur a més d'un milió de joves actuals i les generacions futures.

Els que avalen aquest "canvi" són els que han creat les lleis d'Impunitat, per no jutjar criminals de guerra, de lesa humanitat i genocides. A més criminalitzen i fiquen a la presó treballadors i treballadores, sindicalistes o persones militants dels moviments socials pel fet d'exercir la llibertat d'expressió, manifestació i / o vaga i, als grans empresaris (grans defraudadors de la hisenda pública), als banquers i als financers, se'ls lliura tot allò que sigui públic (educació, sanitat, cures, cultura, etc) en forma de centenars de milers de milions d'euros espoliats del comú, del que és de tots i totes.

Els que avalen aquest "canvi" ni tan sols són capaços d'assabentar-se que la majoria més absoluta i indiscutible de la població de l'estat espanyol, ha dit NO a aquest règim, a tot el règim: la direcció de l' Estat, la forma de govern, el poder judicial, el poder empresarial, la partitocràcia i la submissió a la Troica.

La seva deslegitimació és proporcional al nivell de les lleis repressives i eliminadores de drets i llibertats (Llei de Seguretat Ciutadana, Llei de Reforma del Mercat de Treball i de la Seguretat Social, Llei de l´Avortament, Llei de la Jurisdicció Universal, Llei de l'Educació, reforma del Codi Penal, Llei Financera, etc ...) que vénen traient a cop de BOE i ens retrotreu a sistemes totalitaris.

Des de CGT defensem el nostre ideari llibertari: autogestió, defensa a ultrança de les persones lliures i autònomes i democràcia directa.

Aquest és el model de societat que defensem i que volem possible aquí i ara, per a una vida digna per a tothom i amb respecte per la naturalesa i el medi ambient, alhora que és l'única garantia que les següents generacions tinguin futur.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal
CONFEDERACIÓ GENERAL DEL TREBALL ( CGT )

Attached documents