CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Escoleta Zapatista a Barcelona, del 12 al 16 d’agost a AureaSocial

Dijous, 25 juliol, 2013

Cartell escoleta zapatista

Els companys i companyes que estan organitzant des de la Cooperativa Integral Catalana l’Escoleta Zapatista tenen molts desitjos que aquesta experiència cobri vida i s’han adonat que els falta el fonamental: vosaltres. Estan intentant que les propostes que els han enviat els companys zapatistes esdevinguin una altra realitat.

Cal recordar que l’Escoleta es farà del 12 al 16 d’agost a AureaSocial, al c/Sardenya 263 de Barcelona (Metro Sagrada Família L2 i L5).

Com deien des d’algun lloc de les muntanyes del sud-est mexicá:

- Primer els primers: els desapareguts i les desaparegudes.
- Després, els que falten: els presos polítics i les preses polítiques.
- Després els que ni van ser-hi, ni hi són, ni hi seran.
- Més tard serà, però no hi seran els nostres mestres.
- Els qui vindran: els estudiants i les estudiants.

I és aquí on compten amb vosaltres, ja que són molt conscients que aquest és el lloc que hem de construir entre tots i totes i que sense la vostra presència hi hauria un important buit que no ens podem permetre.

El 12 d'agost a les 11h assemblea d'obertura, i tots els dies horari obert.

Els set temes estratègics amb els quals hem convingut d’iniciar els continguts d’aquesta primera Escoleta Zapatista són:

- Autoorganització política i territorial.
- Autogestió, sostenibilitat econòmica i suport mutu.
- Cosmovisió zapatista i revolució integral.
- L’altra salut.
- Educació autònoma i aprenentatge en comunitat.
- Conflictes comunitaris i sistema judicial.
- Terra, territori i medi natural (multinacionals, transnacionals, etc.).

No volen defraudar ningú i és per això que ens demanen que si coneixeu algú que considereu important trobar a l’Escoleta, els ho feu saber i en faciliteu, si és possible, la manera de contactar-hi. El desig és que l’Escoleta sigui la casa de tothom i de ningú, perquè ningú sempre deixa l’inesborrable record de la seva presència.

Als Ningú que portem a dins és a qui convoquem per compartir les nostres il·lusions i desitjos de lluita i resistència contra el neoliberalisme i per la humanitat.

Si encara no us heu inscrit us recordem que és important fer-ho, ja que encara no hi ha caragols ni comunitats per acomodar-vos, sinó un acollidor lloc d’espai limitat a AureaSocial.

Per a inscriure-us només heu d’enviar-nos un correu a la següent adreça: escolazapatista@moviments.net.

Als qui ja ho heu fet, us envien una afectuosa salutació i us esperen amb impaciència per compartir aliments, opinions, tasques, afectes, desafectes, memòries i experiències.

Si el voleu fer alguna pregunta, suggeriment, recomanació, etc., o si voleu col·laborar amb les aportacions que siguin, el seu correu és: escolazapatista@moviments.net

Cooperativa Integral Catalana

http://cooperativa.cat/12-16-dagost-lescoleta-zapatista-us-necessita/

>>> Cartell en document adjunt.