CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Escollit el nou Secretariat Permanent de CGT Barcelona

Dissabte, 24 maig, 2014

El 23 de maig s'ha fet un ple de la Federació Local de Barcelona on s'ha escollit un nou Secretariat Permanent. Format pels companys i companyes dels que realitzem un breu resum de la seva trajectòria sindical.

Ens hem animat a fer-ho per diverses raons; la principal, el convenciment que des de l'experiència d'un i l'ànim de tots i totes, podem desenvolupar una gestió com a equip que des de la solidaritat i el suport mutu faciliti el treball i l'acció sindical de tots i totes els companys i les companyes de Barcelona.

Després dels processos congressuals a nivell estatal i de Catalunya, disposant d'acords a tots els nivells recolzats per una àmplia majoria dels sindicats de la CGT, i convençuts que iniciem una nova singladura que ha de significar per l'enteniment i la col·laboració amb els que assumeixen ja en aquests moments semblants responsabilitats en altres ens, entenem que no queda sinó aportar treball, voluntat i esforç perquè el que ara són desitjos es plasmen en aportacions positives per a totes.

Salut

EL SECRETARIAT PERMANENT ESTARÀ FORMAT PER:

LAURA GÓMEZ RODRÍGUEZ - SECRETARIA GENERAL
Afiliada al Sindicat de Transports des de 1997. Treballa al telemàrqueting a Atento, la primera empresa creada en el sector i on es van produir les primeres reivindicacions contra les condicions de treball precàries al sector. És la presidenta del comitè d'empresa a Atento-Barcelona, ​​on la CGT té majoria des del 2002 i ha estat secretària general de la Secció Estatal d'Atento i Coordinadora de Telemarketing a Barcelona, ​​responsable de les campanyes d'expansió que han propiciat la implantació de la CGT en el sector. En l'actualitat és Secretària d'Organització de la FL de Barcelona.

EVA SÁNCHEZ Texidó - SECRETARIA D'ORGANITZACIÓ
Afiliada des de l'any 1985 (CNT després CGT) en l'actualitat al Sindicat d'Adm Pública a la Secció de l'INSS, on és delegada LOLS, encara que ha passat 20 anys a Correus. Ha tingut diversos càrrecs a la CGT: a la FL de Barcelona, ​​Secretària General i d'Organització. Al Federal de Correus, Secretària General i Formació, ha estat a la negociació del Conveni estatal de Correus, responsable d'eleccions sindicals. Actualment, sense càrrec, col·labora a Barcelona i en altres comarques i territoris, en formació ideològica, sindical i orgànica.

JUAN CARLOS DE LA PINTA MALDONADO - SECRETARIA D'ACCIÓ SINDICAL
Afiliat al Sindicat de Transports des de 1990, treballador de Renfe. Ha estat membre del Comitè d'empresa i en l'actualitat delegat LOLS, Coordinador de CGT Renfe a Catalunya i d'expansió sindical estatal i Secretari d'Acció Sindical de Transports de Barcelona. Ha participat en diversos Comitès de Vaga i les seves negociacions.

MATTHIAS Brugger - SECRETÀRIA D 'ACCIÓ SOCIAL
Matthias Brugger, afiliat al Sindicat de Banca des del 2011 on és Secretari d'Acció Social. Treballa com a programador i és membre actiu de la Coordinadora d'Informàtica de la CGT. D'altra banda, participa en els Moviments Socials, entre d'altres, a les protestes contra el tancament d'urgències de nit de l'Hospital de l'Esperança, contra les retallades i els pressupostos, i lluita veinal del seu barri.

JORDI GUZMAN SERRA - SECRETARIA DE DOC. SINDICAL / NOVES TECNOLOGIES
Afiliat al sindicat de Sanitat de Barcelona l'any 2011 i Secretari d'Organització del mateix. Membre del Comitè d'empresa de l'Hospital Delfos. Posseeix amplis coneixement de Sistemes operatius informàtics (Windows, ms-2, linux, BSD, etc), coneixement del funcionament i utilització de les xarxes socials i sistemes d'emmagatzematge a la xarxa. Tècnic en maquetació, edició de vídeo i retoc fotogràfic.

CARLOS NAVARRO ZEA - SECRETARIA DE COMUNICACIÓ I MITJANS DE COMUNICACIÓ
Afiliat a CNT a l'any 1977. Recolzar dins de la CNT-AIT al sector que va promoure el congrés d'unificació. Ha ocupat diversos càrrecs: A la FL de Barcelona, ​​Jurídica, Comunicació i Mitjans de Comunicació. A la CGT-Catalunya Relació amb els Mitjans de Comunicació, al Federal de Correus RM de Comunicació i diverses secretaries a la Secció Sindical de Barcelona de Correus. Manté bones relacions amb periodistes de diversos mitjans de comunicació, i té bastants coneixements dels processos d'eleccions sindicals.

MARIA JIMÉNEZ LÓPEZ - SECRETARIA DE JURÍDICA
Afiliada a la CNT l'any 1978 en el Sindicat d'Oficis Varis. Treballadora de l'empresa tèxtil BASI, delegada del Comitè d'empresa. Militant d'Oficis Varis de Barcelona on ha estat secretària general i de Finances.

FRANCISCO RUIZ DE AZUA GABARRO - SECRETARIA DE FINANCES
Afiliat a la CGT des de 1991 al sindicat de Transports, treballador de Telefónica. Tresorer de la Secció Sindical. Delegat LOLS.

PEDRO LIRÓN URQUIJO - SECRETARIA DE FORMACIÓ
Afiliat a la CNT el 1977 en el Sindicat del Metall. El 1986 s'afilia al Sindicat d'Ensenyament. Ha tingut el càrrec de Secretari de Comunicació de la Federació Estatal d'Ensenyament. Va participar en la constitució de la Coordinadora d'AMPAS de Gràcia i també de l'Assemblea Groga de Gràcia. Actualment és delegat de la CGT a l'ensenyament públic des del 2006.

MARIA DOLORES SANCHEZ SAEZ - SECRETARIA DE GÈNERE
Actualment delegada LOLS de la CGT a l'empresa de neteja ISS. Secretària de Jurídica al Sindicat de Neteja de CGT Barcelona. Aporta la seva il·lusió i els coneixements adquirits en diverses empreses del sector especialment en casos d'assetjament laboral i d'autoritarisme.

JUAN CARLOS QUESADA MARTINEZ - SECRETARIA DE SALUT LABORAL
Afiliat del Sindicat de Químiques de Barcelona des del 2006 i delegat de prevenció de riscos laborals, ha realitzat diversos cursos de seguretat laboral i aporta gran experiència en diversos temes com la lipoatròfia semicircular adquirida després de diversos casos a la seva empresa Gas Natural. També té especials coneixements en temes de recintes confinats, atmosferes explosives i edificis malalts. Ha estat membre del Comitè de Seguretat i Salut laboral en l'àmbit estatal de l'empresa per la CGT.

Barcelona, 23 maig 2014

PREMSA CGT BARCELONA

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció