CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Escrit d’Àngel Bosqued, Secretari General de CGT Catalunya, a tota l’afiliació, després de la jornada de vaga general del 14N

Divendres, 16 novembre, 2012

14N i ... CONTINUEM ...

A tota l'afiliació,

Felicitem a tota l'afiliació confederal per la vostra participació a la Vaga General del 14N. Hem participat encartellant, repartint octavetes, a les xerrades, en els piquets informatius, a les manifestacions o, senzillament, no hem anat al lloc de treball.

Ahir, la CGT tota, va demostrar que el nostre discurs i la nostra activitat diària coincideix força amb les sensibilitats majoritàries dels nous moviments socials i també, com no pot ni ha de ser d'una altra manera, amb els processos de lluita laboral.

Podem estar molt més que contentes dels resultats de participació en les manifestacions que ens afecten. Podem i hem d'estar satisfets de la nostra participació en les tasques prèvies de difusió i informació de la Vaga a nivell d'empreses així com de l'actuació, soles o amb d'altres, en els piquets informatius. No ho sabem ara, i segurament no ho sabrem mai, si hem d'estar molt o poc satisfets del nombre d'afiliats i afiliades que han secundat la Vaga: al tornar als centres de treball cadascú ho podrà valorar, però difícilment arribarem a tenir una estadística global.

En qualsevol cas, sí és clar que hem fet sentir la nostra veu, les nostres propostes i opinions i la nostra manera de treballar, ahir com avui i com demà. Ara toca començar amb el dia de després, amb el moment en què l'acció immediata i puntual deixa lloc a la recuperació de propostes, de treballs a mig i llarg termini per afavorir el canvi social que tant desitgem i pregonem. I ho hem de fer mirant cap enfora i cap endins, sense recança.

Caminem, companyes i companys, tenim capacitat de construir futur i ho hem de saber aprofitar.

Salut!

Àngel Bosqued,
Secretari General CGT Catalunya.

Barcelona, el 15 de novembre de 2012.

PD. Eladio, in memoriam.

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció