CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Espectacular seguiment en la Vaga de Renfe Operadora del 28 de maig

Dissabte, 29 maig, 2010

El seguiment de la Vaga convocada a RENFE per CGT i CC.OO. el divendres 28 de maig ha superat el 90% de seguiment entre els treballadors/es als quals els serveis mínims no han impedit exercir aquest dret. També en les Concentracions i Manifestacions que s'han fet en les diferents províncies la presència de treballadors ha estat espectacular, demostrant que no estan disposats a assumir la imposició d'un acord que desregula les seves condicions laborals i elimina els seus drets.

Una imposició portada a terme mitjançant una impostura en la qual UGT s'ha atorgat una representativitat majoritària de la qual manca, per a signar juntament amb l'associació gremial Semaf una reforma laboral en RENFE enfront de la qual els treballadors i treballadores han mostrat un rebuig unànime.

El seguiment massiu de la Vaga, l'alta participació en les manifestacions i concentracions, i el resultat de les nombroses Assemblees conjuntes que està realitzant CGT i CC.OO. en totes les províncies, certifiquen el rebuig de la plantilla a una imposició de modificacions de les condicions laborals que perjudiquen greument a la immensa majoria i acaba amb el futur de l'ocupació en l'empresa.

Aquest èxit de participació en les Vagues, en les Manifestacions i Concentracions i en les Assemblees, dóna suport la continuïtat de les mobilitzacions, que s'aniran definint al llarg dels pròxims mesos i no cessaran fins que aquest acord sigui retirat.

Secretaria Comunicació SFF-CGT