CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Espectacular seguiment en la Vaga de Renfe Operadora del 28 de maig

Dissabte, 29 maig, 2010
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

El seguiment de la Vaga convocada a RENFE per CGT i CC.OO. el divendres 28 de maig ha superat el 90% de seguiment entre els treballadors/es als quals els serveis mínims no han impedit exercir aquest dret. També en les Concentracions i Manifestacions que s'han fet en les diferents províncies la presència de treballadors ha estat espectacular, demostrant que no estan disposats a assumir la imposició d'un acord que desregula les seves condicions laborals i elimina els seus drets.

Una imposició portada a terme mitjançant una impostura en la qual UGT s'ha atorgat una representativitat majoritària de la qual manca, per a signar juntament amb l'associació gremial Semaf una reforma laboral en RENFE enfront de la qual els treballadors i treballadores han mostrat un rebuig unànime.

El seguiment massiu de la Vaga, l'alta participació en les manifestacions i concentracions, i el resultat de les nombroses Assemblees conjuntes que està realitzant CGT i CC.OO. en totes les províncies, certifiquen el rebuig de la plantilla a una imposició de modificacions de les condicions laborals que perjudiquen greument a la immensa majoria i acaba amb el futur de l'ocupació en l'empresa.

Aquest èxit de participació en les Vagues, en les Manifestacions i Concentracions i en les Assemblees, dóna suport la continuïtat de les mobilitzacions, que s'aniran definint al llarg dels pròxims mesos i no cessaran fins que aquest acord sigui retirat.

Secretaria Comunicació SFF-CGT

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció