CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Estacions ADIF: nova aturada el 12 de juliol

Diumenge, 5 juliol, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Persistirem perquè no ens deixen altra sortida. Esperem solucions, JA, mentre de nou estem convocats per a una nova atur diumenge que ve 12 de juliol de 11 a 18 hores.

Hem de mostrar com fins a ara el nostre convenciment i participar, sent l'únic camí que ens deixen fins que se senten a negociar seriosament. Que la nostra lluita ve sent llarga i obstinada, ningú ho pot posar en dubte. Tornar una vegada i una altra a haver de plantar-li cara a l'empresa i als seus guardians del calabós amb les nostres aturades és portar a terme una lluita desigual en la teoria; breguem, d'una banda contra aquests que únicament vetllen pels interessos empresarials que voraçment ho resumeixen tot en guanys, beneficis, i explotació del treballador/a.

D'altra banda, tenim enfront de nosaltres unes centrals sindicals que “passen” del col·lectiu d'estacions sabent que som el furgó de cua de ADIF, i des d'una posició pròxima als interessos polítics i empresarials, ens diuen que estem bojos i que no té sentit reivindicar el que portem demanant des de fa tant temps. Amb les seves actuacions confirmen la posició de portaveus de l'empresa, guardians dels seus interessos a canvi de privilegis, que ens disfressen una veritat que a ningú ha d'enganyar. Abandonen compromisos signats, desenvolupaments de conveni que afecten a condicions laborals i millores en els sistemes retributius, és a dir, traeïxen tant als seus afiliats com a qui han de defensar en els comitès d'empresa on ostenten representació.

No obstant això seguim sent un problema per a tots ells, empreses, fidels servidors, i centrals sindicals “amigues”. El nostre conflicte és cada vegada mes conegut per la societat , manté el pols a ADIF i preocupa a RENFE OPERADORA. Tots/es saben que les Estacions de ADIF estan en lluita i són referents per a altres col·lectius que en breu aposteran per postures menys complaents amb qui intenten enganyar-los.

I seguim recollint dades de participació que manifesten un compromís de molts/es companys/es que són exemple en tenacitat i convenciment. En les aturades del diumenge 28 de juny registrem una participació segons torns d'un 100% a Reus, Badajoz, Huelva, Granada, Àvila, entre un 70 i 90% a Saragossa, Coruña, Valladolid, Salamanca, entre un 40 i 60% a Osca, Sevilla, Palencia, Murcia (…) afectant sempre a taquilles, informació, atenció al client i ajudants ferroviaris segons residències.

Senyors gestors, repetim una vegada més, tenen un conflicte en les estacions, actuïn amb responsabilitat, deixin de mentir-nos, ens deuen un reconeixement econòmic i professional des de molt abans de la seva crisi especulativa en la qual gens hem tingut a veure els treballadors. Tenen eines com el 0,5% del conveni per repartir, les escandaloses xifres d'hores extraordinàries abonades, un sistema de primes injust que modificar, etc.

Esperem solucions, JA, mentre de nou estem convocats per a una nova aturada diumenge que ve 12 de juliol de 11 a 18 hores. Hem de mostrar com fins a ara el nostre convenciment i participar, sent l'únic camí que ens deixen fins que se senten a negociar seriosament.

PERQUÈ ESTEM CONVENÇUTS DE LES NOSTRES RAONS I MOTIUS, TOTS EN LLUITA PER LES NOSTRES REIVINDICACIONS A LES ESTACIONS.

SFF-CGT ADIF

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció