CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Estacions ADIF: nova aturada el 12 de juliol

Diumenge, 5 juliol, 2009

Persistirem perquè no ens deixen altra sortida. Esperem solucions, JA, mentre de nou estem convocats per a una nova atur diumenge que ve 12 de juliol de 11 a 18 hores.

Hem de mostrar com fins a ara el nostre convenciment i participar, sent l'únic camí que ens deixen fins que se senten a negociar seriosament. Que la nostra lluita ve sent llarga i obstinada, ningú ho pot posar en dubte. Tornar una vegada i una altra a haver de plantar-li cara a l'empresa i als seus guardians del calabós amb les nostres aturades és portar a terme una lluita desigual en la teoria; breguem, d'una banda contra aquests que únicament vetllen pels interessos empresarials que voraçment ho resumeixen tot en guanys, beneficis, i explotació del treballador/a.

D'altra banda, tenim enfront de nosaltres unes centrals sindicals que “passen” del col·lectiu d'estacions sabent que som el furgó de cua de ADIF, i des d'una posició pròxima als interessos polítics i empresarials, ens diuen que estem bojos i que no té sentit reivindicar el que portem demanant des de fa tant temps. Amb les seves actuacions confirmen la posició de portaveus de l'empresa, guardians dels seus interessos a canvi de privilegis, que ens disfressen una veritat que a ningú ha d'enganyar. Abandonen compromisos signats, desenvolupaments de conveni que afecten a condicions laborals i millores en els sistemes retributius, és a dir, traeïxen tant als seus afiliats com a qui han de defensar en els comitès d'empresa on ostenten representació.

No obstant això seguim sent un problema per a tots ells, empreses, fidels servidors, i centrals sindicals “amigues”. El nostre conflicte és cada vegada mes conegut per la societat , manté el pols a ADIF i preocupa a RENFE OPERADORA. Tots/es saben que les Estacions de ADIF estan en lluita i són referents per a altres col·lectius que en breu aposteran per postures menys complaents amb qui intenten enganyar-los.

I seguim recollint dades de participació que manifesten un compromís de molts/es companys/es que són exemple en tenacitat i convenciment. En les aturades del diumenge 28 de juny registrem una participació segons torns d'un 100% a Reus, Badajoz, Huelva, Granada, Àvila, entre un 70 i 90% a Saragossa, Coruña, Valladolid, Salamanca, entre un 40 i 60% a Osca, Sevilla, Palencia, Murcia (…) afectant sempre a taquilles, informació, atenció al client i ajudants ferroviaris segons residències.

Senyors gestors, repetim una vegada més, tenen un conflicte en les estacions, actuïn amb responsabilitat, deixin de mentir-nos, ens deuen un reconeixement econòmic i professional des de molt abans de la seva crisi especulativa en la qual gens hem tingut a veure els treballadors. Tenen eines com el 0,5% del conveni per repartir, les escandaloses xifres d'hores extraordinàries abonades, un sistema de primes injust que modificar, etc.

Esperem solucions, JA, mentre de nou estem convocats per a una nova aturada diumenge que ve 12 de juliol de 11 a 18 hores. Hem de mostrar com fins a ara el nostre convenciment i participar, sent l'únic camí que ens deixen fins que se senten a negociar seriosament.

PERQUÈ ESTEM CONVENÇUTS DE LES NOSTRES RAONS I MOTIUS, TOTS EN LLUITA PER LES NOSTRES REIVINDICACIONS A LES ESTACIONS.

SFF-CGT ADIF