CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Estem sols els jardiners/es de Barcelona?

Dijous, 11 juny, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Després de prop de dos anys de reiterats incompliments del Conveni per part de la direcció de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins i després de la realització d'una Assemblea de Treballador@s al febrer del 2008 on la majoria de la plantilla decideix donar suport la proposta de CC.OO, USOC i UGT de realitzar mobilitzacions sostingudes en el temps (no s'ha realitzat cap) en contra de la proposta de CGT de realitzar de forma immediata i concreta (per a març del 2008) aturades i manifestacions.

El passat dia 22 de maig del 2009 davant els increments dels incompliments de Conveni i les greus agressions de la direcció de l'Institut, els treballadors/es, en l'Assemblea, decideixen, en contra de la proposta de la majoria del Comitè d'Empresa, convocar una aturada de 2 hores i una manifestació el dia 4 de juny.

La falta de voluntat i de disponibilitat de la majoria del Comitè d'Empresa a l'hora de fer la convocatòria i la maniobra de la direcció de l’Institut, un dia abans de la vaga, coaccionant amb una circular a la plantilla argumentant que la vaga era il·legal perquè no s'havia respectat el termini de deu dies de preavís que estipula les lleis, provoca l'ajornament i desconvocatòria de la mateixa pel Comitè de Vaga, La decisió (ajornament i desconvocatòria) que es traslladada a l'Assemblea de Treballadors/as, va provocar la indignació de una part de la plantilla, però va ser ratificada per la majoria dels treballadors/es.

A continuació es passa a votació les dues propostes que havia sobre l'ajornament de la vaga i manifestació del dia 4 de juny. La proposta de la majoria del Comitè d'Empresa (CC.OO, UGT i USOC) que era ajornar-la fins a després de les vacances (mes d'octubre) i la que defensava la minoria del Comitè (CGT) que era realitzar-la el dia 18 de juny.

L'Assemblea va decidir realitzar l'atur i la manifestació el 18 de juny.

Paral·lelament a tota la problemàtica d'organitzar una vaga on un sector de la plantilla la boicoteja (alguns caps i “sindicalistes”) la direcció de l’Institut torna a coaccionar-nos sancionant al Secretari del Comitè d'Empresa membre del Comitè de Vaga i afiliat a la CGT amb una sanció de 60 dies a complir de forma immediata (sense esperar a la reclamació prèvia ni a la sentència de Magistratura) fet inaudit en l’Institut Municipal de Parcs i Jardins.

Davant això: us demanem la vostra solidaritat enviant email als responsables de l’Institut amb el següent text:

No a la coacció i repressió sindical!!!

Retirada de la sanció al Secretari del Comitè d'Empresa de Parcs i Jardins

imayol@bcn.cat

alcaldia@bcn.cat

grupicv@bcn.cat

i acudint a la manifestació que realitzarem el dijous dia 18 de juny a les 10’30 hores des del Torrent de l'Olla (Seu de Medi Ambient) a Plaça Sant Jaume

CONTRA ELS INCOMPLIMENTS DEL CONVENI

CONTRA LES PRIVATITZACIONS

MOBILITZACIÓ !!!!!

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció