CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Estrenem nova web

Dissabte, 25 maig, 2013

L'equip de comunicació de la CGT de Catalunya continua treballant per millorar la comunicació entre l'Organització i l'afiliació, perquè sigui fluïda, horitzontal, recíproca i, sobretot, útil per al nostre treball sindical i social. Ara li ha tocat el torn a la pàgina web, a la qual li hem modificant l'aparença i afegit noves funcionalitats, com la versió adaptada per telèfons mòbils.

La pàgina web pretén ser un altaveu més de l'Organització, on tota l'afiliació es pugui informar, no només de l'actualitat sindical i social de la CGT de Catalanya, sinó també de l'actualitat de la societat en què vivim, la societat que volem transformar. I per canviar la societat aquesta també ens ha de conèixer, per això entenem que la web de la CGT de Catalunya també ha de ser útil perquè la societat conegui altres realitats de lluita, d'esforç, d'alternatives i perquè cregui, com nosaltres, que un altre món és necessari, aquest nou món que portem al cor.

El web de la CGT de Catalunya pertany a tota la seva afiliació, a tots els seus ens, us animem a que formeu part d'ella i a que formeu part de l'equip de comunicació de la CGT de Catalunya. Feu-nos arribar les vostres noticies, comunicats. etc.

Altres articles: CGT Catalunya aposta per els Xarxes socials com ara una eina de Transformació social i Proximitat

Equip de comunicació.
CGT de Catalunya.

Els perfils comunicatius i de xarxes socials CGT Catalunya: