CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Èxit de convocatòria en la tercera concentració en defensa del servei dels CAP a Tarragona

Diumenge, 31 juliol, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El passat dijous 28 de juliol, es va dur a terme la tercera concentració en protesta pel tancament del servei de continuat dels Centres d'Atenció Primària (CAP) de Sant Salvador, Muralles i Bonavista, de Tarragona. La concentració i assemblea davant el CAP de Bonavista, va congregar a més de 400 persones. Els i les assistents van deixar clar el seu rebuig a la intenció del Govern de tancar els centres mèdics a les nits.

El veïnat concentrat va expressar el seu malestar i preocupació davant la retallada d’una necessitat d'assistència sanitària, sobre tot, de les persones majors o sense possibilitats de traslladar-se per si mateixos a altres centres.

En aquesta mateixa assemblea, es a decidir que es convocarà una altra concentració i assemblea pel proper dia 18 d'agost a Bonavista. La finalitat serà la d’explicar amb més detall la problemàtica que suposarà el tancament del centre a les nits, així com també debatre propostes d’accions per a impedir aquest fet.

D’altra banda, durant el desenvolupament de l'assemblea, diferents membres de Comitès d'Empresa, representats de treballadors i treballadores de Centres de Primària i del Serveis d'Ambulàncies, van explicar la situació en què es troben en aquest moment com a conseqüència de les retallades en aquests serveis. Així mateix, van expressar la seva preocupació per la baixada de qualitat en el servei que podran donar.

El proper dimarts 2 d’agost, es reunirà el grup impulsor de la Plataforma per valorar les concentracions realitzades durant el mes de juliol, i per fer propostes de noves mobilitzacions. La voluntat de la Plataforma és la d’aturar les retallades en drets bàsics com la sanitat, l’ ensenyament o l’atenció a les persones, i demanen que el Govern sigui sensible a la voluntat del poble i rectifiqui les retallades proposades.

>>> Notícia extreta de Pobleviu

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció