CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Èxit de convocatòria en la tercera concentració en defensa del servei dels CAP a Tarragona

Diumenge, 31 juliol, 2011

El passat dijous 28 de juliol, es va dur a terme la tercera concentració en protesta pel tancament del servei de continuat dels Centres d'Atenció Primària (CAP) de Sant Salvador, Muralles i Bonavista, de Tarragona. La concentració i assemblea davant el CAP de Bonavista, va congregar a més de 400 persones. Els i les assistents van deixar clar el seu rebuig a la intenció del Govern de tancar els centres mèdics a les nits.

El veïnat concentrat va expressar el seu malestar i preocupació davant la retallada d’una necessitat d'assistència sanitària, sobre tot, de les persones majors o sense possibilitats de traslladar-se per si mateixos a altres centres.

En aquesta mateixa assemblea, es a decidir que es convocarà una altra concentració i assemblea pel proper dia 18 d'agost a Bonavista. La finalitat serà la d’explicar amb més detall la problemàtica que suposarà el tancament del centre a les nits, així com també debatre propostes d’accions per a impedir aquest fet.

D’altra banda, durant el desenvolupament de l'assemblea, diferents membres de Comitès d'Empresa, representats de treballadors i treballadores de Centres de Primària i del Serveis d'Ambulàncies, van explicar la situació en què es troben en aquest moment com a conseqüència de les retallades en aquests serveis. Així mateix, van expressar la seva preocupació per la baixada de qualitat en el servei que podran donar.

El proper dimarts 2 d’agost, es reunirà el grup impulsor de la Plataforma per valorar les concentracions realitzades durant el mes de juliol, i per fer propostes de noves mobilitzacions. La voluntat de la Plataforma és la d’aturar les retallades en drets bàsics com la sanitat, l’ ensenyament o l’atenció a les persones, i demanen que el Govern sigui sensible a la voluntat del poble i rectifiqui les retallades proposades.

>>> Notícia extreta de Pobleviu

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció