CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Èxit de la manifestació contra l’Atur convocada per l’Assemblea d’Aturats/des de Mollet

Dijous, 1 juliol, 2010

jpg_mollet_2.jpg

Sota el lema "Monràs exigim solucions als nostres problemes" unes 250 persones s’han manifestat el 30 de juny pels carrers de Mollet del Vallès, responent a la crida de l'Assemblea d'Aturats/des de Mollet del Vallès.

Durant el recorregut de la mateixa, s'han llençat crits exigint solucions per les persones aturades del poble així com en contra la subcontractació de llocs de treball per part de l’ajuntament, i denunciant la corrupció que vivim aquests dies. també entre d'altres s'han pogut veure pancartes demanant el repartiment del treball.

La manifestació ha comptat amb la presència de diferents moviments socials del Vallès Oriental (Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, APUP Granollers) així com de companys de l'Assemblea d'Aturats/des de Badia del Vallès.

Al final de l'acte, el company Javi de l'Assemblea d'Aturats de Mollet ha fet una crida a totes les persones aturades de Mollet a unir-se a la lluita contra l’atur i demanant que l’alcalde Josep Monràs (PSC) escolti les seves reivindicacions.

Per la seva part, el company Demetrio, ha transmès als presents el recolzament que tenen les persones aturades per part de la CGT, en les seves reivindicacions.

CGT Vallès Oriental