CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Èxit de la manifestació convocada a Barcelona contra la Llei Mordassa

Divendres, 19 desembre, 2014

ÈXIT DE LA MANIFESTACIÓ CONVOCADA A BARCELONA CONTRA LA LLEI MORDASSA.
 
A LA MATEIXA ES RECLAMA LA LLIBERTAT DELS ANARQUISTES DETINGUTS A L'OPERACIÓ PANDORA
 
Més de 15.000 persones han participat aquest dissabte 20 de desembre a la Manifestació a Barcelona contra de la Llei Mordassa.


 
Des de diversos barris de la ciutat han anat partint columnes que han recorregut la ciutat i sumant manifestants per a confluir a la Plaça Universitat i iniciar tots junts la Manifestació passades les 12 del migdia. Companys també han assistit de diverses localitats.
 
A més de contra la Llei Mordassa s'han corejat crits en solidaritat amb els anarquistes detinguts i empresonats en l'Operació Pandora, ordenada per l'Audiència Nacional espanyola i executada pels Mossos d'esquadra.
 
Desobediència 2014, CGT, PAH, i multitud d'assemblees de barris, de defensa dels Drets Humans, Organitzacions Socials i Sindicals, Organitzacions ecologistes, Organitzacions pel Tancament dels CIE, ... .. havíen fet la Crida a sortir al carrer contra el silenci i la criminalització de la protesta.
 
Durant tot el recorregut s'han anat realitzant curts parlaments per part de les organitzacions participants. Per part de la CGT ha intervingut la Secretària General de Barcelona, Laura Gómez.

CGT BARCELONA

Concentració #20D contra la Llei Mordassa a les 12h a Plaça Universitat de Barcelona #20DnoMordaza

Contra l'aprovació de la Llei Mordassa, ENS PLANTEM!

Mesos després d'assolir gràcies a la Mobilització de les Organitzacions feministes i de Defensa dels Drets Humans, que El Govern retirés el seu Projecte de Reforma de la Llei de l'Avortament, ens enfrontem a un nou episodi de l'atac del Govern contra els Drets Civils i polítics. La Llei de Seguretat Ciutadana, coneguda com Llei Mordassa, ha Estat aprovada al Congrés dels Diputats, I Si no ho parem, podria ser aprovada pel Senat en menys d´un mes Doncs tot tipus de protesta serà delicte, i delinqüents, totes i tots els que ens rebel·lem davant d´aquesta situació.

Fa Mesos que ens posicionem contra l'actual procés de [RE]tallada de drets i llibertatas mitjançant un acte massiu a la Universitat de Barcelona i una manifestació en la que varen participar unes 10.000 persones. Així mateix, en aquests mesos, diverses inciatives, com No Somos Delito, han près els carrers en altres indrets per frenar l'aprovació de la Llei Mordassa i les reformes repressives i regressives en el Codi Penal.

La situació és realment greu, ja que l'aprovació de la Llei Mordassa ens farà retrocedir 40 anys en la protecció dels nostres drets civils i polítics. Amb aquesta llei.

- Ens sancionaran per ocupar la via pública i exercir el nostre dret de manifestació o reunió si no es realitza la "comunicació" prèvia als cossos policials.

- Ens sancionaran per manifestar-nos davant del Parlament, o davant dels centres de salut, o bancs o per ocupar-los pacíficament.

- Ens sancionaran per realitzar escratxes.

- Ens sancionaran administrativament per ocupar espais abandonats.

- Ens sancionaran per gravar actuacions policials.

- Ens faran identificar-nos i ens podran registrar sobre una base àmplia i indefinida d´indicis sense, a més, haver prohibit expressament les identificacions basades en perfil ètnic o altres prejudicis i supòsits.

- És pretén reformar conjuntament de forma “expres” la llei d´estrangeria per intentar legalitzar les expulsions en calent a la frontera.

Davant tot plegat, ens concentrarem el pròxim dissabte 20 de desembre a les 12H a Plaça Universitat (BCN) per expressar el nostre més profund rebuig a la Llei Mordassa i a qualsevol retallada als nostres drets i llibertats.. Així mateix , anunciem que seguirem manifestant-nos, ocupant seus d´entitats bancàries, escratxes, gravant actuacions policials abusives i denunciant les redades racistes i les devolucions en calent. No tenim por!!!!!!!

# 20DnoMordaza | #desob14 | #STOPleyMORDAZA | #STOPdevolucionesILEGALES | #STOPcodigoPENAL

Federació Local CGT Barcelona

Més Informació:

- TWITTER CGT BARCELONA

A les 11H surt la Columna de CGT Barcelona des de Via Laietana18, Metro Jaume I. #20DFuerzaMordazas

Manifestació contra la llei mordassa a les 12H a Plaça Universitat de Barcelona #20DnoMordaza:

Columna Nou Barris-Sant Andreu-Sagrera-Congrés (Bcn) a mani #20DnoMordaza:

Columna des de Cerdanyola a mani Barcelona #20dnomordaza:

Columna a Sants (BCN) manifestació #20dnomordaza: