CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Èxit de la vaga d’autobusos de TMB, amb assemblea de 900 treballadors que aprova calendari de vaga parcial del 15 al 19 de febrer, obert a noves mobilitzacions

Dijous, 4 febrer, 2016

La secció sindical de CGT d'Autobusos de TMB de Barcelona informa que l'aturada convocada per al dia d'avui, dimecres 3 de febrer han estat un èxit i ho ha secundat el 85% de la plantilla d'Autobusos.

Així mateix, l'assemblea realitzada a les Cotxeres de Sants, va comptar amb l'assistència de 900 conductors d´autobusos, mecànics i personal administratiu.

Allà, després d'un ampli debat, els treballadors vam decidir convocar aturades parcials de 2 hores per torn (matí, tarda i nit) per a la setmana compresa entre el 15 i el 19 de febrer i mandatar al comitè de vaga perquè ampliï aquesta convocatòria segons vagin els resultats de la negociació de conveni.

A l'assemblea s'ha posat de manifest la manca de resposta als problemes més urgents que motiven aquest calendari de mobilitzacions, com són la privatització del transport públic que signifiquen els plans del Govern Municipal per implantar un tramvia d'explotació privada per la Diagonal; els centenars de treballadors amb contractes precaris; l'opacitat que segueix existint en TB pel que fa als sous i beneficis socials de la cúpula directiva; els 4 anys de congelació salarial que acumulem, etc.

Aquestes mobilitzacions són el resultat de 14 mesos de bloqueig empresarial per part de la direcció de TB i també de l'actitud de la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, que fins ara ha preferit mirar cap a un altre costat i no prendre cartes en aquest tema i intentar buscar una solució als diferents problemes laborals d'aquesta empresa pública.

Èxit de la vaga d´autobusos de TMB , amb assemblea de 900 treballadors que aprova calendari de vaga parcial del 15 al 19 de febrer, obert a noves mobilitzacions
https://www.flickr.com/photos/cgtcatalunya/24723349591/in/dateposted-public/

Èxit de la vaga d´autobusos de TMB , amb assemblea de 900 treballadors que aprova calendari de vaga parcial del 15 al 19 de febrer, obert a noves mobilitzacions
https://www.flickr.com/photos/cgtcatalunya/24791535936/in/dateposted-public/

SECCIÓ SINDICAL CGT TMB (TB) AUTOBUSOS

Més informació:

- TWITTER CGT BUS

- WEB CGT BUS

- PROGRAMA RÀDIO ROSKO(CGT BUS)

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció