CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Èxit de la vaga General a Barcelona

Dijous, 15 novembre, 2012

La Vaga General d'avui 14 de novembre ha tingut una gran participació a la ciutat de Barcelona. Han parat massivament, la indústria, el transport, el comerç, etc. Al matí hem realitzat una acció al centre comercial Les Arenes, on diversos militants des del terrat han despenjant dues pancartes en què es llegia MORT A L'ESTAT i NO DEVEM, NO PAGUEM. Posteriorment un piquet d'uns 500 afiliats hem recorregut la ciutat des de la plaça d'Espanya, per la Gran Via de Barcelona, ​​la Conselleria de Treball, la plaça de Catalunya, acabant davant de la seu de la patronal a la Via Laietana.

A la tarda, una manifestació de més de 100.000 persones amb la participació de la CGT, assemblees de barris de Barcelona, ​​la comissió de laboral de l'15-M i altres sindicats no pactistes, ha recorregut des dels Jardinets de Gràcia fins a la plaça d'Urquinaona, on la CGT hem donat per desconvocada la manifestació. A la Via Laietana i les seves rodalies s'han produït unes escenes de violència policial inusitades, provocant que els manifestants es defensessin de les mateixes.

Podem afirmar que els únics que no han secundat la vaga actuant com esquirols actius han estat les forces de repressió de Catalunya que en nombre de 8.000 efectius han restat fidels als seus amos, exercint tota la seva força contra treballadors, aturats, estudiants, jubilats, nens, etc, provocant escenes d'una brutalitat totalment sense control.

Carlos Navarro

CGT-Premsa Barcelona

Tel. 649 839 490