CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Èxit de Seguiment en el primer dia de la Vaga Indefinida a Alten

Dimecres, 9 gener, 2013

Importantíssim seguiment en el primer dia de Vaga Indefinida en la consultora informàtica Alten, 1400 treballadors i treballadores, fent front a un atac contra les condicions laborals de la plantilla i, a més, amb 141 acomiadaments sobre la taula en ple període de Nadal.

El seguiment és àmpliament majoritari causant la desatenció del 100% o gairebé total en clients com Iberia, CSN, Ajuntament Madrid, Everis, Isban, Banc Sabadell, equifax, prosidae, Gas Natural i molt fortes afectacions en Ministeris, Alcatel i molts altres.

Més d'un centenar de treballadors es van concentrar a les portes del centre de Madrid, uns 80 en el de Barcelona, amb recorregut posterior per clients propers. Concentració a Valladolid, avui més protestes de la coordinadora d'informàtica de CGT en la seu de Telefònica Madrid. Ahir dilluns desenes de solidaris enfront de la seu de Telefònica Barcelona. Demà dimecres concentració de treballadors en el servei de mediació SIMA.

La intransigència de directius sense escrúpols està duent l'empresa a un escenari de conflicte i decisió total dels treballadors. Si no es produeix la retirada de l'expedient, la Vaga Indefinida es reafirmarà cada dia fent insostenible la posició de l'empresa.

Animem als pocs treballadors que encara no ho han fet a incorporar-se de forma immediata a la Vaga al costat de la resta dels seus companys. Es pot guanyar, però no a costa d'esperar l'esforç d'uns altres.

La Coordinadora d'Informàtica de CGT seguirà donant suport a les lluites, braç a braç amb els treballadors i treballadores.

Com indiquem en l'article resum de 2012, el sector informàtic ha despertat i anem a seguir donant-nos suport fins a aconseguir conceptes senzills però ferms com Respecte.

Tots som treballadors de Alten en lluita. I estem decidits.

Coordinadora d'Informàtica de la CGT

http://www.cgtinformatica.org/content/%C3%A9xito-de-seguimiento-en-el-primer-d%C3%ADa-de-la-huelga-indefinida-de-alten

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció