CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Èxit en la primera reunió de l’Assemblea de treballadors en atur de Sabadell

Dimecres, 8 juliol, 2009

jpg_Asamblea2.jpg

Unes 35 persones en atur es van reunir ahir 7 juliol a les 18h. en el Centre Cívic Sant Oleguer, per a constituir l'Assemblea de treballadors en atur de Sabadell. La xerrada debat va començar amb la intervenció de Jordi Horcajada que va analitzar breument l'assemblea de desocupats de Sabadell en els anys 80. A continuació Juan Carlos Gordillo de l'Assemblea de desocupats de Badía va explicar l'experiència d'aquesta assemblea formada fa 4 mesos i amb una important repercussió mediàtica en la comarca.

Els assistents van debatre diversos temes relacionats amb l'atur (immigració, cursos, falta de preocupació dels polítics locals i sindicalistes dels sindicats majoritaris). Després es va aprovar el manifest fundacional de l'assemblea, es va acordar crear un blog i convocar la pròxima assemblea dimarts que ve 21 de juliol al Centre Cívic Rogelio Soto (Plaça Picasso), amb la intenció de fer una bona campanya de propaganda una setmana abans i aconseguir que més aturats de la ciutat se sumin a la iniciativa.

Manifest fundacional

PER L'OCUPACIÓ DIGNA, AQUÍ I ARA!!

Som un grup de treballadors i treballadors que estem en l'atur i hem dit PROU! Perquè estem farts!! Estem farts que se'ns tracti com simple mercaderia. Farts de perdre dies i dies buscant treball i no trobar-lo en cap lloc. Estem farts que mentrestant els polítics, els empresaris, sindicalistes professionals i tota la xusma que ha provocat aquesta situació se'ns riguin a la cara dient “el pitjor de la crisi ha passat”.

Així que hem decidit organitzar-nos. I us convidem a que ho feu amb nosaltres, perquè ningú farà res per nosaltres i ja va sent hora que callem la boca a aquests impresentables i exigim el que és just i ens pertany!

PERQUÈ NO DEMANEM RES QUE NO SIGUI NOSTRE!

VOLEM TREBALL DIGNE I HO VOLEM ARA!!

Per tot això us convoquem dimarts que ve 21 de juliol al Centre Cívic Rogelio Soto (Plaça Picasso), a la Xerrada-col·loqui, parlarem de la situació que estem passant, de les coses que podem fer, i aportar idees perquè la ciutadania de Sabadell sàpiga que, encara que no tinguem treball, EXISTIM!! Entre nosaltres, els desocupats i desocupades, farem pressió per a aconseguir allò que és nostre: el TREBALL.

Assemblea d'aturats i aturades de Sabadell