CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Exitosa conferència de delegats/des sobre la vaga general a Barcelona

Dimarts, 7 setembre, 2010

jpg_Ano_2010_043.jpg

El dimarts 7 de setembre s'ha realitzat una Conferència de delegades i delegats de la CGT de Catalunya a Barcelona al centre cívic de Fort Pienc. Hi han assistit més de 140 delegades i delegats.

Les intervencions que s'han realitzat, han estat moderades pel company de la Secretaria d'Organització Quim Garreta. Les explicacions de la Reforma Laboral les ha donat la companya de la Secretaria de Jurídica Blanca Rivas, aclarint també els aspectes jurídics que poguessin portar dubtes als presents.

Posteriorment s'ha obert un torn d'intervencions centrades que el 29-S es convoca la vaga general de la CGT i tots hauríem d'animar als treballadors i treballadores perquè aquesta vaga sigui un èxit.

El company Secretari d'Acció Sindical Juanan Sánchez a realitzat una explicació de les tasques desenvolupades, així com de les futures accions que s'haurien de realitzar, repartiment de propaganda, enganxada de cartells i la manifestació convocada per al dia 18 a Barcelona a les 12 hores des de la Plaça Universitat.

Han tancat l'acte les intervencions de Bruno Valtueña, Secretari General de la CGT de Catalunya i de Jacinto Ceacero, Secretari General de la CGT, ambdues intervencions han ressaltat la necessitat que la Vaga General sigui un èxit davant les agressions als treballadors i treballadores. S'ha tancat la Conferència amb el cant de "A les Barricades".

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció