CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Familiars i afins de treballadors de Delphi es concentren avui davant de l’Ajuntament de Puerto Real

Dissabte, 24 febrer, 2007

PUERTO REAL, 24/02/2007 01:14 (EUROPA PRESS)

Els familiars i afins dels treballadors de Delphi en Puerto Real (Cadis) es concentraran avui davant de l'Ajuntament del municipi en contra del tancament de la planta, una iniciativa que tenen previst repetir cada dia, la qual cosa segons va declarar a Europa Press el delegat de CGT al comitè d'empresa, Isidro Jiménez, suposa una "injecció d'ànim".

Jiménez va assegurar sobre la iniciativa de més d'un centenar de dones que es van manifestar ahir dues vegades a peu des de Puerto Real a la planta, on van estar concentrades un temps, que "no podrem agrair-l'hi el suficient".

En aquest sentit, i en la línia d'allò manifestat ahir pel president del comitè d'empresa, Antonio Pina, va relatar que els treballadors van reaccionar "amb emoció" a l'actitud d'aquestes dones "que lluiten perquè amb la pèrdua d'aquests llocs de treball s'està jugant amb el pa de les seves famílies".

La situació a la fàbrica, segons el sindicalista, és la mateixa que dijous, cada treballador en el seu torn realitzant la seva tasca i respectant els quadrants.

Finalment, va recordar la manifestació que dijous que ve 1 de març portaran a terme per la capital gaditana, a la qual està cridada la ciutadania "per dir que Delphi no es tanca".[