CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

FCC i Fundació Daina persegueixen sindicalistes.

Dimecres, 3 maig, 2023

Mitjançant aquest comunicat, malauradament, hem d'informar dels esdeveniments  soferts per part de 3 persones treballadores de la nostra federació, que han estat acomiadades injustament només pel simple fet de defensar la classe treballadora.

 

Les empreses causants de tal prejudici han estat FCC medi ambient i Fundació Daina (Societat Protectora d'Animals de Mataró), mitjançant estratagemes torticeres han estat capaços de danyar moralment les nostres companyes, empreses que presten serveis municipals, desenvolupant una mala gestió i llucrant-se dels diners de
contribuents per després saltar-se les llibertats i els drets de les seves plantilles. Capaços d'inventar relats carregats de barbaritats per acomiadar-se injustament perquè són molestos per a ells.

Des d'aquesta Federació considerem que és un atac directe cap a les nostrescom panyes que no tolerarem, fem una crida a la ciutadania per acabar amb aquesta sèrie de pràctiques poc ètiques. Convoquem concentració el proper 11/5/2023 a l'Ajuntament de Mataró, com a còmplice de la contractació d'aquest tipus d'empreses immorals.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes!!
SP Federació Comarcal CGT Maresme