CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Febrer Llibertari 2009 al barri de Sants (Bcn)

Dilluns, 26 gener, 2009

Un any més, diverses sensibilitats llibertàries del barri de Sants ens ajuntem per fer una trobada al voltant de la cultura llibertària.


Va ser amb l'excusa de trobarnos nosaltres mateixes que vam traçar aquestes jornades (fa ja tres anys) que han servit perquè diferent gent es trobés, al mateix temps, i s'apropés als col·lectius i activitats que fem durant aquest febrer, i conegués el que fem durant tot l'any.
Aquesta edició gaudirem d'una exposició restrospectiva de la premsa clandestina als anys de dictadura, amb la presentació de Manel Aisa. Celebrarem el 14 Febrer el dia del amor lliure amb una activitat al carrer. Contarem amb els economistes de l'ICEA, un mercat d'intercanvi i la presentació de la Xarxa d'Intercanvi de Sants.

A més, Rutes històriques pel barri, cine cada diumenge amb pel·licules i documentals. També, i a pesar del fred, sortirem al carrer a posa paradeta amb distribuidores, bilioteques i col·lectius del barri, i de Barcelona.

Doneu-vos por convidats des de ja. Ens veiem al febrer!

Organitzen:

Negres Tempestes, Ateneu Llibertari de Sants, Ateneu Llibertari de Poble Sec, Espai Obert, CSO La Farga i Acció Cultural.

Per conèixer el programa d'activitats aneu al web:

febrerllibertari.sants.org