CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Felip Puig fa dispersar a cops de porra una marxa pel dret a l’avortament

Dijous, 26 gener, 2012

Tots els dies 25 de cada mes, diversos grups de descerebrats i feixistes ultracatòlics sota el slogan hipócrita 'Barcelona es Vida' dels que maten de fam i roben sense mida, fan una processó des de l'Hospital de Sant Pau fins a la vergonya medieval de la Sagrada Família. Es tracta d'una marxa neolítica enmig del carrer que ocupa durant una bona estona l'avinguda Gaudí. Entre els integrants de la plataforma hi ha entitats feixistes com Cruz de San Andrés, Derecho A Vivir, Asociación de Víctimas del Aborto, Foro Catalán de la Família, Partit Família i Vida o Hazte Oír Catalunya.

Ahir dimecres 25 de gener, però, diverses entitats de la dreta de l'Eixample van convocar una mobilització pel dret a l'avortament contra l'hipocresia dels que prefereixen dones mortes a avortaments ni preservatius, per robar els nadons i fer negoci amb el tràfic de nens.

Desenes de persones es van asseure per a fer una assemblea veïnal davant de la marxa catòlica, i va ser aleshores quan agents de la unitat ARRO Barcelona dels mossos d'esquadra van actuar amb contundència, dispersant a cops de porra els ciutadans en defensa del dret a l'avortament, mentre obrien pas a la comitiva feixista de retardats. Segons el testimoni d'algunes de les afectades per la càrrega, els agents van actuar amb brutalitat i hi va haver persones ferides i contusionades.

http://noticies.sirius.cat/2012/01/felip-puig-fa-dispersar-cops-de-porra.html

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció