CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Fem front a la repressió que no s’atura

Dilluns, 23 octubre, 2017

Dels organitzadors de l’austericidi, de l’espoli de la seguretat social. Dels justificadors i encobridors del desnonament més massiu mai vist. Dels empobridors de gran part de la població, dels que han enviat la joventut a l’exili econòmic, dels que s’han ventilat bona part dels drets laborals i han deixat la gent treballadora en la més absoluta precarietat, ens arriba ara la repressió dels drets socials i polítics com els de reunió, manifestació i lliure pensament i expressió.

Fins on aguantarem? La voluntat d’ autodeterminació del poble català ha posat de manifest l’Estat autoritari sorgit d’una guerra, de la conquesta i el sotmetiment dels pobles. Però no només posa de manifest el veritable rostre de l’Estat espanyol. També el de l’estructura supraestatal que és la Unió Europea. Una unió d’Estats de mica en mica ensenya la maquinària dissenyada per imposar les polítiques que demanen els consells d’administració de les grans multinacionals i aixafar qualsevol intent de contestació, qualsevol intent de propagar i fer polítiques diferents.

Fins quan aguantarem? La CGT crida des dels llocs de treball, des de les organitzacions socials i culturals a combatre la repressió, a organitzar-nos per reconquerir els drets usurpats durant el que ja podem anomenar la dècada negra (2008-18).

Comencem perquè els patrons reconeguin la nostra feina i ens la remunerin dignament, seguim per assegurar-nos que el repartiment del treball i la riquesa és just i que se’ns garanteixi el dret de conciliar la vida laboral i familiar amb horaris assenyats, respectuosos amb la nostra salut física i emocional. I des d'aquestes posicions de compromís amb la millora del llocs de treball, òbviament resistirem qualsevol intent d’intervenir les institucions catalanes, i especialment la CCMA com a mitjà Públic de Comunicació.

Un futur il·lusionant depèn que ningú no dilapidi el fruit dels nostres esforços i perquè deixem el món en millors condicions de les que el vam heretar.

Secció Sindical de CGT-CCMA
Sant Joan Despí, 19 d’octubredel 2017
Twitter: @CgtCcma
Facebook: CGT TV3-CCMA

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció