CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Fernanda Hernández, nova secretària general de la CGT a les Illes Balears

Dimarts, 15 juny, 2010
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

gif_secretaria-general.gif

Dissabte 12 de juny, sota el lema “Guanyar el futur, renovació i participació”, es va desenvolupar a Son Roca el 6è Congrés, amb caràcter extraordinari, de la CGT de les Illes Balears.

Fernanda Hernández Do Reis, del Sindicat de Transports i Comunicació (STIC) va ser escollida nova Secretaria General de la CGT a les Illes. Nanda Hernández (Barcelona, 1981) es diplomada en biblioteconomia i documentació i ara mateix està treballant de documentalista a IB3 Radio.

La resta del Secretariat Permanent estará format per: Secretari d’Acció Sindical: Carlos Martini (SOV-SAD). Secretari d’Organització: Pedro Caldentey (STIC) Secretari de Jurídica i Salut Laboral: Bernat Gelabert Secretària de Gènere: Lucia Curtí (SOV-SAD) Secretari de Comunicació i Informació: Pedro Rosa (SABEI-CGT) Secretària d’Acció Social: Maria Suau (SOV-SAD) Secretari de Formació: Luis Camarero (Unió Insular Menorca) Secretària d’Administració i Finances: Paqui Ramírez (SOV-SAD) Secretari d’Acció Directa: Sebastià Sabater (STIC).

En aquest Congrés no va faltar la salutació i el parlament del Secretari General Confederal, Jacinto Ceacero, qui va recordar, davant dels més de 50 delegats i delegades en representació del SOV-SAD, STIC i SABEI CGT, que “ens devem a nosaltres mateixos i que lluitam pels mateixos valors de 1910, que estan totalment vigents”. Ceacero ressaltà que “la CGT ha trobat el seu espai a les Illes i s’ha convertit en un referent sindical i social”. La vaga general no podia faltar al seu parlament i el secretari general confederal recordà que “va ser aprovada al congrés de Malaga i és més necessària que mai. Qué més falta per convocar-la. Hi ha que forçar a les altres organitzacions sindicals a surtir al carrer”.

Dues propostes de resolució s’aprovaren per aclamació. La primera sobre Calvià 2000, on la CGT i el nou SP se comprometen a recolzar la lluita del companys de l’empresa de Calvià 2000 durant el nou procés electoral, i una segona proposta de resolució de reforma laboral proposant la convocatòria de vaga general pel 30 de juny i si l’escenari no ho permetés, convertir el dia en jornada de lluita.

CGT Balears

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció