CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Fes una donació per a les dones de Rojava, construint un moviment contra la desigualtat, la pobresa, l’exclusió i la violència (Kurdistan, Síria Nord)

Dijous, 2 abril, 2015

Fes una donació per a les dones de Rojava (Kurdistan, Síria Nord)
Enllaç a la web: Donació en web COMITÈ DE SOLIDARITAT AMB ROJAVA I el poble kurd
http://rojwomen.org/donate/

Les organitzacions de dones en Rojava, Síria estan construint un moviment contra la desigualtat, la pobresa, l'exclusió i la violència. Estan proporcionant cases de seguretat, serveis mèdics i psicològics, creant xarxes per a la mediació, l'intercanvi d'informació, així com suport legal i de protecció per a dones víctimes de desemparament i / o violència.

La sostenibilitat financera és un repte important com a resultat del conflicte, els recursos són limitats per les condicions econòmiques de les àrees d'autoadministració i la manca de reconeixement del govern autoadministrat per part de la comunitat internacional.

Els fons recaptats seran utilitzades per ajudar les organitzacions locals de dones en Rojava a curt termini per a la resposta a emergències i la programació a llarg termini per als serveis de gènere.

Continua llegint i ves a:

https://comitesolidaridadrojava.wordpress.com/2015/03/26/haz-una-donacion-para-las-mujeres-de-rojava-kurdistan-siria-norte/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció