CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Festa 10è aniversari de RadioRosko (CGT TMB BUSOS) de Ràdio Contrabanda , el 12 de juny a Barcelona

Dilluns, 8 juny, 2015

Als companys i companyes de CGT,
als companys i companyes dels moviments socials.
A totes les persones que lluiten

El programa de ràdio dels buseros de CGT de Barcelona, ​​RADIOROSKO, compleix deu anys. Des dels seus inicis vam entendre que el nostre programa setmanal havia de ser una eina més al servei de les persones i col·lectius que lluiten per millorar les nostres condicions de vida, laborals i socials. A RADIOROSKO entenem que el laboral i el social ha d'anar units a les nostres vides si realment volem avançar com a classe treballadora.

Tots els nostres programes tenen un apartat fix dedicat a l'actualitat de la nostra empresa, TMB, i un apartat obert per a qui vulgui venir. En aquests deu anys han estat moltes les persones afiliades o no afiliades a CGT que han vingut al nostre programa a informar de les seves conflictes: Liceu, HP, Atento, Metro, Telefónica, Bus Nou Barris, Parcs i Jardins, Panrico, Movistar, Port etc ... i també han vingut col·lectius i individualitats per treure a les ones les seves lluites i denúncies: Nou Barris Cabrejat, 15M, Plataforma Pablo Díez, Plataforma Pedro Álvarez, 4F, Ismael Benito, Suport 29M, Can Vies etc ..

Gràcies a totes les persones que heu passat per RADIOROKO hem pogut fer cada dilluns el nostre programa en un ambient distès. Us donem les gràcies de tot cor i alhora us demanem que celebreu amb la nostra gent els deu primers anys del programa a la festa que estem organitzant per al dia 12 de juny.

FESTA 10 ANYS DE RADIOROSKO
12 JUNY 20.30 H. PALAU ALÒS C / SANT PERE MES BAIX 55 BCN

Comptarem amb les actuacions de
COCO FULÔ, PERET REYES, AGUSTÍN GALVEZ i AFREDO SEGARRA

Bona música i poesia acompanyada de birres i entrepans

US ESPEREM L'ENTRADA ÉS GRATUÏTA

SECCIÓ SINDICAL DE CGT A AUTOBUSOS DE TMB.

Més informació:

- TWITTER CGT TMB BUS

- RADIOROSKO DE RÀDIO CONTRABANDA