CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Festa de la CNT-66 2009 a Perpinyà, el dissabte 26 de setembre.

Divendres, 18 setembre, 2009

El proper dissabte 26 de setembre estem convidades i convidats a participar en l’aplec llibertari que organitza anualment prop de Perpinyà la gent de la CNT-66 amb la qual mantenim des del Sindicat Únic de Girona de la CGT de Catalunya estrets lligams fraternals. Com ja sabeu, en aquesta festa cap any hi falten els companys de l’exili llibertari, el compromís militant i l’entusiasme revolucionari dels quals, que és una lliçó i un exemple per a totes i tots nosaltres i que no ha minvat malgrat els molts anys que ja tenen els que encara queden dempeus.

És un privilegi compartir una jornada amb els nostres herois anònims, els que van aconseguir fer real la utopia, els protagonistes directes d’una revolució que va triomfar malgrat tenir-ho tot en contra, els fundadors d’un nou mon sense èlits dirigents de qualsevol color polític i econòmic que va començar a néixer gràcies a la seva lluita, els homes i les dones que van escriure un capítol únic de la història de la humanitat, un fenomen social que encara avui és estudiat per les més prestigioses universitats d’arreu del món.

La festa començarà amb un pica-pica-aperitiu, seguidament ens cruspirem una magnífica fideuà (hi ha la opció de fideuà vegetariana) amb les corresponents begudes i postres. Després dels cafès, hi haurà breus parlaments dels sindicats presents. Les actuacions musicals aniran a càrrec de Nina, de l’acordeonista Florient Barthomieu i de la jove coral La canaille du midi, formada el 2004 a Toulouse amb el seu repertori de cants de lluita i resistència. Hi haurà stands amb llibres, produccions artístiques i premsa llibertària.

Per a poder organitzar conjuntament l’anada i la tornada i fer les reserves de la gent de Girona cal que truqueu al 972 23 10 34 o al 610 576 519 o bé que envieu un missatge a l’adreça cgt_gir@cgt.es fins el dia 22 de setembre especificant en el títol « festa de la CNT-66 ».

Sindicat Únic CGT Girona

>>> adjuntem full de la convocatòria de CNT-66 (en francès)

Attached documents