CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Festival Mundial de la Digna Ràbia a Chiapas

Dilluns, 27 octubre, 2008

logo_med_dignarabia.gif

Com part dels actes amb motiu del 25 aniversari del EZLN, dels 15 anys de l'inici de la Guerra Contra l'Oblit, del cinquè aniversari de les Juntes del Bon Govern i del tercer any de L'Altra Campanya i la Sisena Internacional, els homes, dones, nens i ancians del EZLN ens convoquen a totes i tots els rebels de Mèxic i del món a participar en “el FESTIVAL MUNDIAL DE LA DIGNA RÀBIA", que tindrà lloc a la Ciutat de Mèxic DF i a la Chiapas Zapatista del 26 de Desembre al 5 de Gener de 2009.


FESTIVAL MUNDIAL DE LA DIGNA RÀBIA

Transcorreguts ja tres anys des que sortís la 6a Declaració de la Selva Lacandona i després de reflexionar col·lectivament tot el vist i escoltat de les i els companys de L'Altra Campanya a Mèxic i la Sisena Internacional en el Món, les i els companys de l'EZLN han trobat ràbia i dignitat en tots els racons de la geografia. Ràbia i dignitat que rebutja tot el que ens ve des del sistema capitalista, des del poder, des de dalt.

La ràbia i dignitat de persones que treballen tots els dies i que són les que en realitat fan que les coses funcionin. Com diuen en el seu comunicat del passat 15 i 16 de setembre “una ràbia creativa que pinta tots els colors dels camins de baix i a l'esquerra en els cinc continents”.

Per tot això i com part dels actes amb motiu del 25 aniversari de l'EZLN, dels 15 anys de l'inici de la Guerra Contra l'Oblit, del cinquè aniversari de les Juntes del Bon Govern i del tercer any de L'Altra Campanya i la Sisena Internacional els homes, dones, nens i ancians del EZLN ens convoquen a participar en el FESTIVAL MUNDIAL DE LA DIGNA RÀBIA, que tindrà lloc a la Ciutat de Mèxic DF i a la Chiapas Zapatista del 26 de Desembre al 5 de Gener de 2009.

A aquest Primer Festival de la Ràbia Digna han estat convidades diferents organitzacions tant de Mèxic com de fora i la CGT és una d'elles. Des d'aquestes línies volem animar a la participació tant a l'afiliació com a simpatitzants, ja que serà una oportunitat estupenda per a poder conèixer altres lluites i experiències de diferents organitzacions i col·lectius. Hi haurà espai per a escoltar les nostres paraules i també per a compartir art, cultura i música. Els actes se celebraran en el DF, en territori zapatista i a San Cristóbal de las Casas.

Qualsevol persona que estigui interessada a assistir o recaptar més informació pot contactar amb la Comissió de CGT Chiapas:

info(arroba)cgtchiapas.org

www.cgtchiapas.org

La convocatòria íntegra la trobareu al web Enlace Zapatista:

enlacezapatista.ezln.org.mx/la-otra-campana/993/

Secretaria de Relacions Internacionals de la CGT