CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Finalitza el tancament dels delegats sindicals de la Diputació de Barcelona després de la concentració aquest dimecres, a la que han assistit més de 300 treballadors/es

Dijous, 21 març, 2013

Finalitza el tancament dels delegats sindicals de la Diputació de Barcelona després de la concentració aquest dimecres, a la que han assistit més de 300 treballadors/es

Us informem que des d´ahir dimecres, a les 13 hores, els delegats i delegades de la Junta de Personal i de l'Òrgan de Representació Unitària de la Diputació de Barcelona, han decidit tancar-se de forma indefinida dins del saló de Plens de la Diputació, a la seu corporativa de Can Serra (Rambla de Catalunya, 126), en protesta per les retallades de drets laborals que estem patint el conjunt dels empleats i empleades públiques, i en defensa dels serveis públics. La seva intenció és restar-hi fins que des de l'Àrea d'Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies de la Diputació s'accedeixi a tirar enrere totes les mesures implementades des de l'any 2010, que han tingut com a efecte erosionar greument el poder adquisitiu i les condicions de treball dels treballadors i treballadores d'aquesta corporació, i també dels seus organismes i ens depenents.

Des de la Secció sindical de la CGT a la Diputació volem manifestar el nostre suport a aquesta acció, tot exposant els motius pels quals els nostres delegats i delegades han decidit participar-hi. La nostra gent està tancada:

(*) Per a reclamar que s'aturin immediatament les retallades als nostres drets laborals i protestar contra el model de relacions laborals autoritari que el diputat d'Hisenda, Carles Rossinyol, està imposant a la Diputació.

(*) Per a exigir que es tirin enrere les mesures ja aplicades, les quals suposen retallades en les nostres condicions retributives, temps de treball, flexibilitat horària, dies de permís, conciliació, i un llarg etcètera.

(*) Per a protestar contra el tancament injustificat per part de la Diputació de serveis d'atenció directa a col·lectius especialment vulnerables, com el Centre d'Atenció Diürna per a discapacitats/des psíquics/ques de les Llars Mundet.

(*) Per a exigir que s'acabi d'una vegada per totes amb la utilització de la Diputació com a "menjadora" dels partits, i que deixi de desviar-se una part important de la despesa de personal del seu pressupost per a sufragar el sou de tota la plèiade d'alliberats polítics que estan en nòmina d'aquesta en qualitat de "tecnics/ques d'assessorament especial".

(*) Per a denunciar l'atorgament irregular i injustificat de sobresous en concepte de "dedicació exclusiva" a un bon grapat de diputats provincials, els quals no compleixen pas aquest requisit.

(*) Per a exigir la dimissió immediata de tots i totes les diputades provincials amb imputacions penals.

(*) En solidaritat amb tots els companys i companyes en lluita de l'administració local, l'ensenyament, la sanitat, i el sector públic en general.

Anirem informant del desenvolupament de la tancada al nostre compte de Twitter: @CGTDiba

Secció Sindical CGT Diputació de Barcelona


300 treballadors es concentren davant la Diputació de Barcelona

Prop de 300 persones s'han concentrat poc abans de les 12 h d'aquest dijous 21 de març davant la seu de la Diputació de Barcelona, coincidint amb la celebració d'una sessió plenària. Culmina així una protesta de 24 hores que van engegar dimecres amb una tancada a dins l'edifici. Els sindicats n'estan satisfets, perquè han aconseguit que es retirés de l'ordre del dia un punt que havia de modificar els dies de permís del personal.

Dimecres, un grup de quaranta treballadors es van tancar a la una del migdia al Saló de Plens de la Diputació de Barcelona. Protestaven per les retallades en el salaris i les condicions de treball i exigien que es retirin totes les mesures implementades des de l’any 2010. Els treballadors i els representants sindicals també han demanat que es controli més i millor la despesa de la Diputació perquè no es converteixi en una “menjadora dels partits”.

Aquest dijous al migdia s’havia convocat una concentració davant la seu corporativa de la Diputació (a la confluència entre la rambla de Catalunya i l’avinguda Diagonal), a la qual han assistit prop de 300 treballadors per mostrar suport a la demanda que ahir van expressar els companys i representants amb l’ocupació del Saló de Plens. Aquest dijous s’ha celebrat el ple de la Diputació, en què una petita delegació sindical també ha mostrat descontentament amb les darreres mesures aplicades per aquesta institució.

Els sindicats estan satisfets amb les accions que han portat a terme perquè asseguren que han aconseguit una primera victòria: s’ha retirat de l’ordre del dia un punt que havia de modificar els dies de permís del personal. Aquest divendres s’asseuran a negociar el calendari laboral amb representants de la Diputació. Però empleats i sindicats asseguren que, tot i els avenços, la lluita no s’acaba aquí.

Font: BTV

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/03/21/300-treballadors-es-concentren-davant-la-diputacio-de-barcelona/


ACCIÓ DE PROTESTA CONTRA LES RETALLADES A LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

DIMECRES 20 DE MARÇ A LES 13 HORES A RAMBLA DE CATALUNYA 126 DE BARCELONA, CENTRE DE CAN SERRA

Dimecres, dia 20, els delegats i delegades de la Junta de Personal i de l'Òrgan de Representació Unitària de la Diputació de Barcelona realitzaran una acció de protesta en la seu corporativa de Can Serra, que s'iniciarà al voltant de les 13.00 h, una vegada acabi la reunió dels delegats prevista per a aquest dia. Es farà també una crida a tots els treballadors i treballadores de la Diputació a concentrar-se a les 14.30h davant la porta principal de Can Serra (Rambla de Catalunya 126).

Els delegats i delegades de la Secció Sindical de la CGT a la Diputació participarem per a reclamar que es detinguin immediatament les retallades en els nostres drets, per a exigir que es tirin enrere les mesures ja aplicades; per a protestar contra el tancament injustificat de serveis d'atenció directa a col·lectius vulnerables; per a exigir que s'acabi amb la utilització de la Diputació com "pessebre" dels partits; per a denunciar l'atorgament irregular i injustificat de sobresous als polítics en concepte de "dedicació exclusiva ", per a exigir la dimissió immediata de tots i totes les diputades provincials amb imputacions penals, etc.

Secció Sindical CGT Diputació de Barcelona

Més informació:

- WEB CGT DIPUTACIÓ BCN

- FACEBOOK CGT DIPUTACIÓ DE BARCELONA

- TWITTER CGT DIPUTACIÓ BCN

Josep Garcia Navarro. CGT Diputació: 665 676 275

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció