CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Finalitza la tancada de treballadors de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i es preparen noves mobilitzacions contra la borsa de treball

Dimarts, 30 març, 2010

L'Assemblea permanent de l'Hospital Joan XXIII, convocada per la Secció Sindical de la CGT amb inici a les 10 h. del matí d'ahir dilluns 29 de març al hall del centre hospitalari, va decidir finalitzar el tancament a les 23h i seguir convocant tancaments de 12 hores a partir del dijous dia 8 d'abril, i tots els dijous següents de les 11h a les 23h, perquè volem la retirada de la esmentada borsa.

I volem la seva retirada perquè discrimina el temps treballat i la formació continuada, premia l'avaluació arbitraria de l'empresa amb el 50%, qualifica excessivament l'examen d'oposició sent optatiu per damunt de la experiència, es carrega la promoció interna i deixa els contractes de menys de 3 mesos de duració al "caprici" de l'empresa.

Aquesta borsa va ser signada al 2008 pels sindicats CCOO, UGT i SATSE, i ha estat aturada durant més d'un any per mobilitzacions del personal.
Per això demanem la retirada de l'esmentada i la negociació d'una borsa més justa consensuada i sotmesa a referèndum per tots els treballadors.

Contra la Bossa de l’endoll i l’opacitat

No a l’aplicació de la Bossa.

VOLEM

- Una Bossa de Treball justa

- Una Bossa transparent

- Una Bossa consensuada

Volem un referèndum per a la Bossa

Per defensar la nostra veu.

No a l’aplicació de la Bossa de la vergonya

I a més, també demanem:

- Sí al reconeixement del “solape”

Que no ens prenguin el nostre temps

- Volem ràtios de personal justes

Volem els mateixos ràtios els 365 dies de l’any (els caps de setmana i festius no han d’estar “castigats”)

- Sí a la jubilació parcial

El personal estatutari no hem d’estar discriminats

Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII de Tarragona