CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Fora feixistes de la nostra vida. Comunicat CGT Baix Llobregat

Dilluns, 2 abril, 2018

FORA FEIXISTES DE LA NOSTRA VIDA

Davant l’atac feixista patit a l’Ateneu Popular de Sarrià manifestem la nostra més enèrgica repulsa i la més sincera solidaritat amb les companyes que gestionaven l’ateneu fent barri i lluitant contra aquesta societat capitalista i inhumana.

Així mateix mostrem el nostre fàstic davant d’aquests grups de descerebrats feixistes que viuen a l’ombra del poder, protegits per i recolzats per els diferents govern d’aquest estat i la seva policia.

Les amenaces a les companyes i als CDR, que des del 1 d’octubre estan patint de forma més habitual i gairebé constant, ens farà més fortes. Totes les que hem viscut amenaces i atacs de forma directa, sortim amb la sensació que la nostra lluita va per bon camí, que molestem al sistema i als seus gossos construint dia a dia una societat millor per a totes.

Els CDR els fan por, els CDR com a moviment assembleari i de barri recorda molt a l’organització popular durant la revolució del 1936 a Barcelona, lluitant contra el capitalisme i el feixisme, organitzant una societat llibertària sense cap govern legítim, una societat sense privilegis d’un petit sector per sobre del poble.

Tot i que podem tenir plantejament diferents, en essència ens uneix l’antifeixisme i anticapitalisme i les nostre ànsies per construir una nova societat allunyada del patriarcat opressor i d’una elit controladora, antisocial i psicòpata.

CONTRA EL FEIXISME, UNIÓ I ACCIÓ DIRECTA
LA NOSTRA MILLOR ARMA, ÉS I SERÀ LA SOLIDARITAT

Secretariat Permanent de la CGT del Baix Llobregat

4_5904687194198508231.jpg

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció