CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Fora feixistes del Baix Penedès!

Divendres, 15 abril, 2016

El dissabte 23 d’abril a Calafell hi seran els feixistes. Volen presentar un nou partit anomenat Respeto que no és res més que la confluència de tres grups feixistes que ja són malauradament massa coneguts:
Plataforma per Catalunya
Partido por la Libertad
España 2000

El seu discurs i la seva pràctica són racistes, feixistes, masclistes, homòfobes, transfòbiques i populistes. Sabem que divideixen la classe treballadora amb la casposa argumentació que hi ha ‘gent de fora’ que ens perjudica, però nosaltres els responem que totes som la mateixa classe obrera. Sabem que parlen de models de dones sotmeses a la voluntat de la pàtria i dels patriarques, però nosaltres els diem que ja estem fartes de masclismes. Sabem que violenten homosexuals i trans, però nosaltres els diem que els bàrbars són ells. Sabem que utilitzen les dificultats econòmiques i la corrupció per a implantar el seu autoritarisme.
Però no els ho deixarem fer.

En la seva dinàmica demagògica han començat a assenyalar companyes de la CGT del Baix Penedès, i altres col·lectius, que estan fent tasques antifeixistes. Les estan exposant i insultant fent servir també insinuacions masclistes. Així doncs, igual que no els deixarem vies lliure a les seves tiranies, tampoc els deixarem oblidar que per nosaltres el suport mutu i la resposta són pràctiques i actituds necessàries, quotidianes, i que per això mateix els deixarem ben clar, que si toquen a una ens toquen a totes. Perquè aquest nou món pel quan treballem ens és motiu d’orgull, un món lliure de feixismes i de racismes, de masclismes i homofòbies, no ens feu por, i no estem soles.

CGT Baix Penedès

https://cgtbaixpenedes.wordpress.com/2016/04/14/fora-feixistes-del-baix-penedes/