CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Formació CGT Catalunya Gener i Febrer 2021

Dilluns, 18 gener, 2021

Aquest gener i febrer del 2021 proposem un curs de comunicació per als moviments socials-sindicals.

Un bon pla de  comunicació de les lluites i idees és essencial per avançar i vèncer.

En els temps que corren, a l'era de la sobre informació, és imprescindible saber utilitzar bé els múltiples canals que tenim a l'abast, i poder fragmentar bé la informació que vols donar.
Fer-la accessible, atractiva i concreta. Saber a les persones que et vols dirigir en concret, o adaptar els missatges perquè puguin ser transversals.

Així doncs, us oferim una sèrie de classes amb materials tècnics i teòrics perquè aprenem una mica millor com fer comunicació social.

Per tot això comptarem amb:

Dijous 21 de gener @undesgraciatqualsevol, dissenyador gràfic, comunity manager i un gran comunicador del moviment llibertari català, col·laborador de la revista CatalunyA i provocador de les xarxes socials. En una sessió sobre disseny gràfic, maquetació i cartelleria.

Dijous 28 de gener. Relacions amb la premsa. Com preparar una roda de premsa, unes declaracions o com fer notes de premsa. Amb Laia Altarriba. Periodista, presclipper, comunicadora, membre del grup de periodistes Ramon Barnils, i afiliada a CGT Catalunya. Una Crack "vamos".

Dijous 4 de febrer Comunicació audiovisual, des de baix i per l'esquerra.
L'assignatura pendent de l'anticapitalisme, la comunicació audiovisual, YouTube, vídeos, micro vídeos, resum i compilació de dades i arguments, etc....

Amb en Pol Andiñach, porter del C.E. Mataró, youtuber, cara visible del projecte de comunicació anticapitalista Cuellilargo i agent provocador dels ancaps del món, acompanyat del seu muntador de vídeos de capçalera, el mememan, l'activista de la BBC, en Pol Mallafré, àlies el gran Mockudramas.

Dissabte 13 de febrer. Teoria bàsica de gravació i muntatge de vídeos. Conceptes bàsics de gravació, plànols, llum, so, micros i muntatge de micro vídeos amb l'app YOUCUT. Amb les companyes de la secció sindical de TV3-CCMA i alguna sorpresa més que us pot arribar a sobresaltar...

Les formacions seran presencials i en línia (excepte la primera sessió, només presencial).
I ÉS IMPRESCINDIBLE LA INSCRIPCIÓ, al mail formació@spcgtcatalunya o al següent formulari. https://framaforms.org/inscripcio-curs-de-formacio-de-comunicacio-1609518907

El curs és gratuït, i les places limitades, per això tindran preferència les persones afiliades a CGT Catalunya. Un cop inscrites enviarem l'enllaç per aquelles que trieu l'opció en línia.

Salut, justícia social i llibertat.