CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Francisco Javier Cañadas Gascón en vaga de fam a la plaça Sant Jaume de Barcelona des del 31 de desembre

Dilluns, 2 gener, 2012

Xavi Cañadas Gascón, el dissabte 31 de desembre al migdia iniciava una vaga indefinida de fam i set contra la repressió dels moviments socials i les retallades dels drets socials i laborals. Aquest militant anarquista des de molt jove, va patir anys de presó en la denominada Transició víctima del terrorisme d'estat espanyol en el cas de l'Scala i és autor de diversos assaigs sobre el seu pas per la comissaria de Via Laietana i les presons monàrquiques espanyoles, com ara ‘El Tubo’, ‘Entremuros’ o ‘El caso Scala. Terrorismo de Estado y algo más’.

En una carta pública ens recorda que “la situació econòmica que precaritza els més desfavorits, no és fruit d'una ‘crisi’, sinó d'una ESTAFA produïda pel sistema financer i recolzada pels poders públics de tot l'Estat espanyol. Alhora, aquests poders públics són recolzats per tots els polítics institucionalitzats que participen democràticament de la lladreria institucionalitzada. Els rics, cada cop més rics i cada cop paguen menys impostos. Els pobres, cada cop som més pobres i cada cop paguem més impostos.

Per això, en Xavi decideix “unilateralment” declarar-se en vaga de fam i set, indefinida, a partir del dissabte 31 de desembre a les 12 hores davant la porta principal del Palau de la Generalitat de Catalunya, ubicada a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

VAGA DE FAM I SET INDEFINIDA

La situació econòmica que precaritza els més desfavorits, no és fruit d'una “crisi”, sinó d'una ESTAFA produïda pel sistema financer i recolzada pels poders públics de tot l'Estat espanyol. Alhora, aquests poders públics són recolzats per tots els polítics institucionalitzats del pais, des de la dreta, passant pels nacionalistes, fins "l'esquerra”, amb la seva muda política de “qui calla, atorga”; els qui, en comptes de tenir la més mínima decència d'abandonar tots els parlaments per deixar governar els lladres en solitari, participen democràticament de la lladreria institucionalitzada.

Els rics, cada cop més rics i cada cop paguen menys impostos.

Els pobres, cada cop som més pobres i cada cop paguem més impostos.

Els esforços per la nostra supervivència només estan destinats a l'enriquiment dels lladres institucionalitzats.

Per tant,

Jo, Francisco Javier Cañadas Gascón – Xavi, per als amics- nascut i resident a la ciutat de Barcelona, en plenes facultats mentals, decideixo unilateralment declarar-me en Vaga de Fam i Set, indefinida, a partir del 31 de desembre de 2011, a les 12:00h., davant la porta principal de la Generalitat de Catalunya, ubicada a la Plaça Sant Jaume.

I exigeixo (perquè en aquesta ocasió resulta inadmissible demanar els polítics lladres institucionalitzats) els següents punts, per tal de deposar la meva actitud:

1.- Eliminació, per Decret Llei, del Copagament sanitari.

2.- Absolució sense càrrecs dels 20 companys i companyes acusats de terrorisme pel jutge Eloy Velasco de l'Audiencia Nacional, pel “Cas Parlament” del 15 de juny de 2011, perquè considero que la disidència no és terrorisme, i sí que ho és, en canvi, la “lladreria política institucionalitzada”.

3.- Abol·lició immediata de tots els desnonaments, amb caràcter retroactiu des de 2008.

4.- Abol·lició immediata de la Monarquia.

5.- Eliminació, per decret llei, de la càmera del senat.

6.- Nacionalització de tota la Banca-Usura.

7.- Reducció del 75% de les retribucions de tots els “Polítics Institucionalitzats” de l'Estat espanyol.

8.- Reducció en un 200% dels pressupostos de Defensa i Interior.

9.- Requisició de tots els comptes situats a paradisos fiscals i expulsió permanent del pais a tots els seus propietaris.

10.- Augment en un 200% de les partides pressupostàries de Sanitat, Educació, Cultura i Serveis Socials.

Els punts del 4 al 9 son d'estricte compliment, com a única manera d'assolir l'eliminació de tot el dèficit públic, que no han creat els ciutadans, sino els politics institucionalitzats amb la seva pràctica indiscriminada de l'Estafa Legal i la Lladregada.

Només acceptaré negociar la rebaixa de la meva postura quan s'aprovin els dos primers punts de la plataforma reivindicativa d'exigències mínimes.

¿Com pots col·laborar?

Fent difusió massiva del comunicat, via Internet i xarxes socials, nacionals i internacionals;

Fotocopiar el document en les quantitats que a cadascuna l'hi sigui possible i portar les còpies a la Pl. St. Jaume a partir del 31 de desembre de 2011 a les 12:00h.

I, sobretot, companyia, encara que sigui una o dues persones, alternativament, durant totes les hores del dia.

AVÍS: Només prestaré declaracions a mitjans alternatius d'informació; per tant, abstenir-s'hi mercenaris dels “mass-media”.

SEMBRANT ANARQUIA, PER A RECOLLIR KAOS!!

Xavier Cañada

- Vídeo explicatiu de la seva iniciativa:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_1Fwqk8jPd8

- Vídeo de com la policia el treu de la seva tenda la matinada de l'1 de gener:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7LbrIgJ7S4I

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció