CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Front al xantatge de la Direcció d’autobusos de TMB: El Comitè d’empresa en ple demana la seva dimissió

Dijous, 5 gener, 2012
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

escrit a la Direcció de TMB

El Comitè d’empresa d’Autobusos de TMB demana la renuncia de tota la Direcció de l’empresa (adjuntem document). CGT i PSA exigeixen que l’empresa passi a mans dels propis treballadors i treballadores sota control públic.

Tal i com ja vam informar fa una setmana, la Direcció d’autobusos de TMB no només està passant la tisora pel servei d’autobusos que es dóna a la ciutat, mentre que puja el preu de les tarifes més utilitzades, sinó que també ha començat el xantatge contra els treballadors i treballadores plantejant-lis o una merma en les seves condicions salarials o un Expedient de Regulació d’Ocupació.

Front a aquest últimatum, tots els sindicats de l’empresa s’han negat a assistir a les reunions que la Direcció tenia plantejades per retallar les condicions laborals i demanen la dimissió de tota la Direcció d’autobusos de TMB. Adjuntem jpg amb la fulla presentada a la Direcció.

CGT i PSA ja vam explicar la nostra postura en relació a les retallades de servei, al preu tarifari, a la innecesària Direcció que patim i a la nostra proposta de resolució. (Mireu el contingut de la nota que teniu en document adjunt).

CGT Autobusos TMB

Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print