CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Front al xantatge de la Direcció d’autobusos de TMB: El Comitè d’empresa en ple demana la seva dimissió

Dijous, 5 gener, 2012

escrit a la Direcció de TMB

El Comitè d’empresa d’Autobusos de TMB demana la renuncia de tota la Direcció de l’empresa (adjuntem document). CGT i PSA exigeixen que l’empresa passi a mans dels propis treballadors i treballadores sota control públic.

Tal i com ja vam informar fa una setmana, la Direcció d’autobusos de TMB no només està passant la tisora pel servei d’autobusos que es dóna a la ciutat, mentre que puja el preu de les tarifes més utilitzades, sinó que també ha començat el xantatge contra els treballadors i treballadores plantejant-lis o una merma en les seves condicions salarials o un Expedient de Regulació d’Ocupació.

Front a aquest últimatum, tots els sindicats de l’empresa s’han negat a assistir a les reunions que la Direcció tenia plantejades per retallar les condicions laborals i demanen la dimissió de tota la Direcció d’autobusos de TMB. Adjuntem jpg amb la fulla presentada a la Direcció.

CGT i PSA ja vam explicar la nostra postura en relació a les retallades de servei, al preu tarifari, a la innecesària Direcció que patim i a la nostra proposta de resolució. (Mireu el contingut de la nota que teniu en document adjunt).

CGT Autobusos TMB

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció