CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Full informatiu Sector Social Vaga General 29M

Dimarts, 10 gener, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

En Sector Social ia tots / es els que treballem en ell:

Durant els últims mesos, diversos grups de treballadors / es del sector ens venim reunint i organitzant davant l'ofensiva que contra ell s'està duent a terme precisament per aquells la responsabilitat màxima és mantenir un sistema de protecció social que cobreixi els interessos i necessitats de les / els ciutadanes / us i del conjunt d'aquestes / es com a societat. El treball realitzat donarà els seus primers fruits el dia 29m durant la vaga general, que no considerem un fi, sinó un punt de partida per a l'organització del sector, imprescindible per evitar que sigui desmantellat. Us convidem a totes / us a sumar-vos a les següents iniciatives:

D'una banda ens reunirem a la part superior de Jardinets de Gràcia a les 15.30, una hora abans del principi de la manifestació (convocada allà a les 16.30h) per posar en comú les diferents situacions realitats que estem vivint en el Sector Social. Durant la manifestació visibilizaremos nostra professió en un bloc diferenciat , utilitzant signes identificatius (caretes blanques en representació de la invisibilitat tant del sector com de les persones amb qui treballem, adjunt model) i vestint tots / es amb samarretes vermelles (ja que ens sagnen, que es vegi). La idea és que cadascú es faci la careta i la porti a la mani.
El lema serà "no som NINGÚ? ¿Encara que Siguem todos / és?. Sector Social a Lluita ". Cadascú es farà la seva pancarta, autogestió al màxim.
Repartirem pasquins informatius (descàrrega aquí ) sobre el que està succeint, com afecta la ciutadania i als professionals que treballem en aquest àmbit.
Informarem als / les treballadors / es de les conseqüències concretes de la nova reforma laboral per a la nostra professió (repartirem un informe que encara estem concloent) i de les conseqüències dels retalls en el nostre sector.

Assemblea del Sector Social de CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció