CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Full informatiu Sector Social Vaga General 29M

Dimarts, 10 gener, 2012

En Sector Social ia tots / es els que treballem en ell:

Durant els últims mesos, diversos grups de treballadors / es del sector ens venim reunint i organitzant davant l'ofensiva que contra ell s'està duent a terme precisament per aquells la responsabilitat màxima és mantenir un sistema de protecció social que cobreixi els interessos i necessitats de les / els ciutadanes / us i del conjunt d'aquestes / es com a societat. El treball realitzat donarà els seus primers fruits el dia 29m durant la vaga general, que no considerem un fi, sinó un punt de partida per a l'organització del sector, imprescindible per evitar que sigui desmantellat. Us convidem a totes / us a sumar-vos a les següents iniciatives:

D'una banda ens reunirem a la part superior de Jardinets de Gràcia a les 15.30, una hora abans del principi de la manifestació (convocada allà a les 16.30h) per posar en comú les diferents situacions realitats que estem vivint en el Sector Social. Durant la manifestació visibilizaremos nostra professió en un bloc diferenciat , utilitzant signes identificatius (caretes blanques en representació de la invisibilitat tant del sector com de les persones amb qui treballem, adjunt model) i vestint tots / es amb samarretes vermelles (ja que ens sagnen, que es vegi). La idea és que cadascú es faci la careta i la porti a la mani.
El lema serà "no som NINGÚ? ¿Encara que Siguem todos / és?. Sector Social a Lluita ". Cadascú es farà la seva pancarta, autogestió al màxim.
Repartirem pasquins informatius (descàrrega aquí ) sobre el que està succeint, com afecta la ciutadania i als professionals que treballem en aquest àmbit.
Informarem als / les treballadors / es de les conseqüències concretes de la nova reforma laboral per a la nostra professió (repartirem un informe que encara estem concloent) i de les conseqüències dels retalls en el nostre sector.

Assemblea del Sector Social de CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció