CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Galeria de fotos de la manifestació amb motiu del dia de l’aigua

Dimarts, 23 març, 2010

jpg_manifestacio_1.jpg

Els companys de la secció sindical de CGT a Gas Natural, ens fan arribar aquests documents gràfics recollits a la manifestació realitzada el diumenge 21 de març amb motiu de la celebració del dia de l'aigua a la Barceloneta, on l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Administració de l’Aigua de Catalunya adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat (on participa entre altres Aigües de Barcelona) havien organitzat la Festa de l’Aigua 2010.

Es tractava d'una mobilització dels treballadors d’Aigües de Barcelona davant l’agressió que vol portar a terme l’empresa, consistent en acomiadar 203 treballadors per poder omplir les seves butxaques amb més beneficis.

Les consignes contra les empreses que pretenen privatitzar el recurs més valuós del nostre planeta, i concretament contra AGBAR van ser una constant durant tota la mobilització.

Es van repartir plamflets informatius recordant a la ciutadania el desgavell en la gestió de l'aigua que pateix el nostre país, essent les màximes responsables les autoritats polítiques, que permeten que les concessionàries actuïn amb total llibertat només atenent al seu interès econòmic.

A la CGT no volem ser víctimes d'una mala gestió de l'aigua, exigim aigua clara!