CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Girona: Absolució pels 6 encausats!

Dimarts, 7 febrer, 2012

DEFENSAR LA SANITAT PÚBLICA NO ÉS CAP DELICTE

NI RETALLADES, NI REPRESSIÓ

ABSOLUCIÓ PELS 6 ENCAUSATS!

El Departament d'Interior, a mans de Felip Puig, vol jutjar sis persones, acusant-les d’un suposat delicte d’agressions, coaccions, desordres públics i atemptat a l’autoritat, acusacions que podrien arribar a comportar penes de fins a 6 anys de presó.

Els 6 encausats són caps de turc de la política repressiva de CiU, amb la qual el govern intenta fer callar a aquells que s'oposen a les retallades. L'únic delicte que han comès els 6 encausats és oposar-se a les retallades anti-socials de Convergència i Unió, i defensar la sanitat pública que el Govern d'Artur Mas vol desmantellar i privatitzar.

Et quedaràs quiet i callat mentre ens retallen i ens reprimeixen?

Exigeix amb nosaltres l'absolució dels encausats! Ajuda'ns a fer difusió del cas!

- Adherint-te a la campanya.

- Acudint a les convocatòries:

* Concentració: Divendres 17 de febrer a les 20:00h. a la Plaça del Vi de Girona.

* Concentració: Dimecres 22 de febrer a les 10:00h. davant dels Jutjats de Girona, on els 6 encausats estan citats a declarar.

- Reenviant aquest correu, publicant la informació on creguis oportú, parlant-ne amb el teu entorn o descarregant i repartint els cartells que trobaràs a la pàgina web.

www.niretalladesnirepressio.org

>>> Resum del manifest: (Pots llegir-lo sencer a la pàgina web )

"El passat 14 de juliol va tenir lloc a l’Espai Caixa de Girona una conferència del conseller de sanitat Boi Ruiz, on hi van acudir entre d’altres, l’alcalde de la ciutat Carles Puigdemont. A fora l’edifici, diversos col·lectius de la ciutat van convocar una concentració a favor de la sanitat pública i en rebuig a les retallades als drets socials i als serveis públics aplicades pel govern de CiU.

En motiu d’aquesta concentració, dies després, els Mossos d’Esquadra van iniciar diligències contra sis persones, algunes d’elles treballadores de la sanitat pública (personal del Trueta i del servei d’ambulàncies), i d’altres implicades en els moviments socials de Girona (membres de l’Assemblea Popular, militants d’Endavant-OSAN, afiliats de la CGT i membres d’ASSACS). A l’atestat policial se les acusa d’un suposat delicte d’agressió, coaccions, desordres públics i atemptat a l’autoritat a l’alcalde, que en el pitjor dels casos pot arribar a comportar penes de fins a 6 anys de presó."