CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Girona: Eulen es nega a readmetre la delegada de la CGT

Diumenge, 5 febrer, 2012

XEVI PLANAS | 03/02/2012 - Setmanari Directa

La seu central de la Generalitat a Girona acollia a les 11h. del divendres 3 de gener l'acte de conciliació de l'acomiadament laboral d'Ana Pozo, acomiadada aquest mes de gener per l'empresa Eulen SA. Les dues parts s'havien de trobar per tal de copsar cap a on deriva el conflicte laboral i si es podia solucionar abans d'arribar a judici.

Una concentració d'una quarantena de persones ha acompanyat l'acte des de les 10 de matí fins a les 12 del migdia, quan ha finalitzat sense acord. La concentració primer s'ha situat davant de la porta principal de l'edifici de la Generalitat però al cap de mitja hora de patir les gèlides temperatures d'avui, s'ha desplaçat cap al seu interior.

L'intercanvi d'impressions ha durat poca estona ja que des del primer minut l'empresa s'ha mostrat totalment inamovible en la seva postura i ha deixat clar que no contemplaven per a res la readmissió de Pozo. En aquest punt, s'ha posat sobre la taula si l'empresa assumia totes les mobilitzacions i protestes que es poguessin desencadenar a partir d'ara i aquesta ha contestat que sí. També s'ha recordat a l'empresa que es tractava d'un cas flagrant de repressió sindical ja que a la carta d'acomiadament es fa esment que Ana Pozo és la secretària general del sindicat de neteja de la CGT.

Ana Pozo ha afirmat que si no s'accepta la seva readmissió i la retirada de les sancions a les 5 companyes del comitè d'empresa, continuaran les mobilitzacions de protesta cap a l'empresa i cap a l'Ajuntament. Una de les principals demandes de la campanya de suport és també la municipalització dels serveis de neteja dels equipaments públics de la ciutat per tal de no enriquir a empreses privades amb els diners públics.

www.setmanaridirecta.info/noticia/eulen-es-nega-readmetre-delegada-cgt-ana-pozo