CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Gràcies Ester, avui sí, stop bales de goma!

Dijous, 14 novembre, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La pressió constant i sostinguda dels moviments socials, dels mitjans de comunicació popular, l'encalç al carrer i al Parlament de les quatre províncies, la força de les persones ferides que amb total fermesa no han parat de denunciar-ho (va per tu, Ester, gràcies) i la seguretat que quan es té la raó no es pot tirar enrere i només es pot guanyar han aconseguit avui l'objectiu. És només un d'ells i és clar que no és total, però avui ja sabem que el darrer dia d'abril de l'any que ve el cos policial creat pel botifler Veciana deixarà de treure ulls a persones amb bales de goma.

Ja sabem que la policia antisocial que el govern de Catalunya necessita per mantenir els privilegis d'una minoria per a qui treballa canviarà l'arma però no els seus objectius quan surt a fer mal al carrer, però avui sabem un cop més que és possible aturar-los si ens unim i no fem el ximple. I quan dic aturar-los parlo també d'altres objectius que tenim totes i tots: la destitució del violent cap Manel Prat i la dissolució de la colla de la Brimo. A partir d'aquí els objectius es multiplicaran i seran diversos però aquests dos ens han d'unir i no només entre nosaltres.

Ens han d'unir amb qualsevol organització que defensi la democràcia (i no em refereixo a la burgesa que ens venen cada dia per teletrès), que defensi els drets individuals i col·lectius, que faci front al militarisme que cada cop més envaeix les nostres vides, que rebutgi la societat policial a què ens aboquen els amos i els seus missatgers i que defensi la llibertat de moviments i els drets civils. I tot i que els mitjans ens diran que ha estat gràcies a ERC i CyU que ja no perdrem ulls quan caminem pels carrers exercint els drets de ciutadania que tenim, jo vull donar els gràcies a altra gent, a molta altra, les autentiques protagonistes, com Stop bales de goma, Ojo con tu Ojo, la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura, Rereguarda En Moviment, Alerta Solidària i molts més. Gràcies i felicitem-nos. Avui els carrers són més segurs.

* Jordi Martí Font és periodista, escriptor, activista social, treballador de l'ensenyament i afiliat a CGT Tarragona

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció